Четверо убитих та п'ятеро поранених: орки атакували Донецьку область "Градами" та "Смерчами"

За добу рашисти обстріляли на Донеччині 14 населених пунктів
23 Червня, 12:12

Минулої доби ворог обстріляли 14 населених пунктів Донецької області. П'ятеро людей дістали поранення, четверо - загинули.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

За 22 червня росіяни вбили 4 мирних жителів Донеччини: 2 у Пречистівці, 1 у Красногорівці та 1 у Залізному. Ще 5 людей дістали поранення. Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі, - написав він у Телеграмі.

У поліції зазначають, що окупанти за добу обстріляли на Донеччині 14 населених пунктів.

Під вогнем ворога перебували: Торецьк, Слов’янськ, Бахмут, Часів Яр, Авдіївка, Курахове, Іллінівка, Бересток, Очеретине, Георгіївка, Щербинівка, Іванівка, Пришиб, Зайцеве.

Зазначається, що населені пункти області були атаковані ракетами ЗРС "С-300", реактивними системами "Смерч", "Град", "Ураган", артилерією, танками.

Унаслідок обстрілів зруйновано та пошкоджено 25 цивільних об’єктів – 18 житлових будинків, з них два багатоквартирні, сільськогосподарський склад, комунальне підприємство, станція мобільного оператора тощо.

Нагадаємо, 21 червня у Донецькій області російські війська атакували касетними снарядами пляж на озері Золота Рибка у Часовому Яру, де на той момент відпочивали сім'ї з дітьми.