Члени банди викрадали одеситів задля викупу - фото

Зловмисники "полювали" на чоловіків у соціальних мережах
5 Листопада, 08:16 1538

Затримано членів організованої групи, яких підозрюють у скоєнні низки викрадень одеситів задля наживи. Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури.

Повідомляється, що зловмисники шукали своїх потенційних жертв у соцмережах.

За даними слідства, зловмисники "полювали" на чоловіків у соціальних мережах під приводом знайомства із жінками. Спільники викрадали потерпілих під час особистих зустрічей та, погрожуючи фізичним насильством, заволодівали їх коштами та цінним майном. В подальшому, отримуючи доступ до ключів від квартир потерпілих, незаконно проникали до них та викрадали цінне майно, - йдеться у повідомленні.

Затримання в Одесі Фото: СБУ

Разом із нападниками діяла 21-річна дівчина, яка отримувала від організатора "завдання" знайомитись у соціальних мережах з чоловіками, призначати зустріч із вказаними особами, встановлювати їх матеріальний стан та повідомляти про місце зустрічі з потерпілим членів злочинного угруповання.

Читайте також

Затримання в Одесі Фото: СБУ

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури повідомлено про підозру організатору та 4 членам організованої групи у скоєнні розбійних нападів та у викраденні одеситів.

За клопотанням прокурорів підозрювані перебувають у слідчому ізоляторі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Малиновського відділу поліції за оперативного супроводу співробітників УСБУ в Одеській області, - зазначили у прокуратурі.

Нагадаємо, у Київській області намагалися викрасти дитину блогерки. Зловмисників затримали. Вони планували викрасти дитину з метою викупу: за повернення дівчинки мали отримати 200 тисяч доларів США.