Цього тижня у Раді можуть призначити міністрів освіти та енергетики – Корнієнко

Головне
Діяльність цих міністерств заблокована через відсутність повноцінних міністрів
Головне
14 Грудня, 21:29

Керівник партії "Слуга народу", нардеп Олександр Корнієнко повідомив, що цього тижня слід очікувати призначення міністрів освіти та енергетики.

Про це Корнієнко повідомив перед засіданням фракції "Слуга народу", пише РБК-Україна.

Корнієнко пояснив, що набрав чинності закон, який суттєво обмежив функції виконувачів обов'язків через що заблокована діяльність двох міністерств.

Я думаю щодо призначень є така можливість. Вона висока. І не тільки тому, що хочемо когось поміняти, але й тому що набрав чинності закон про те, що обмежені функції виконувачів обов'язків і тому заблокована діяльність двох міністерств - енергетики й освіти, - заявив нардеп.

При цьому Корнієнко (досьє Олександра Корнієнка) додав, що призначення можуть відбутися вже на цьому тижні.

Я думаю, що ці призначення слід очікувати в першу чергу. Можливо, на цьому тижні. Зараз почекаємо ще деякий час і ця інтрига розкриється. Може бути одне-два призначення на цьому тижні. Це залежить від того, чи буде підтримка у фракції, - зазначив парламентарій.

Корнієнко також додав, що 15 або 16 грудня можливе додаткове  засідання фракції "Слуга народу" з кадрових питань.

Читайте також

Нагадаємо, сьогодні ж голова Верховної Ради Дмитро Разумков (досьє Дмитра Разумкова) заявив про можливу відставку двох-трьох міністрів в уряді Дениса Шмигаля. За словами спікера, на сьогодні ”є два-три міністри, які мають шанси” позбутися посад, однак називати їх прізвища Разумков відмовився.