Дощі та спека - синоптики розповіли про погоду на 14 травня

В окремих областях повітря прогріється до 28 градусів
14 Травня, 07:10

Синоптики обіцяють, що найближчими днями в Україні значно потеплішає.

За даними Українського гідрометцентру, 14 травня у західних, вдень також і в північних, більшості центральних та Одеській областях очікуються невеликі короткочасні дощі, місцями грози, на решті території - без істотних опадів. Вітер південно-східний та південний, 5-10 м/с.

Температура повітря вдень становитиме 17-22 градусів (на Закарпатті 14-19), у східних та південно-східних областях 23-28.

Читайте також

Синоптиця Наталка Діденко пише, що в п'ятницю у східні області України прийде спека. Там очікується вдень +24+28 градусів.

На Запоріжжі та Дніпропетровщині 14-го травня буде +22+26 градусів. У більшості областей України повітря прогріється до +19+22 градусів. На Заході вдень +17+22 градуси.

Дощі через циклонічну та фронтальну діяльність пройдуть в західних, північних областях України, дійдуть до Вінниччини, Одещини, зачеплять частину Черкащини та Кропивницького з районами. На решті території переважатиме суха погода. Вітер очікується південно-західним, південним, помірним, часом поривчастим, - написала вона.

У Києві п'ятниця буде дощовою, але теплою - до +20 градусів.

Читайте також