В Запорізькій області хлопець викрав урну для голосування, щоб розводити равликів

Всього на виборчій дільниці було 5 порожніх урн для голосування, одну з яких було викрадено
19 Жовтня, 15:35 206

На Запоріжжі співробітники поліції протягом доби встановили громадянина, який викрав з виборчої дільниці урну для голосування.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

18 жовтня близько 18:20 до Кам'янсько-Дніпровського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від голови виборчої комісії про те, що з приміщення виборчої дільниці невідома особа викрала урну для голосування.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції на чолі з керівництвом. Співробітники поліції встановили, що крадіжка була скоєна впродовж останньої доби. Всього на виборчій дільниці знаходилось 5 порожніх урн для голосування, одну з яких було викрадено.

Вжитими оперативно-пошуковими заходами особа порушника була встановлена співробітниками місцевої поліції вранці 19 жовтня. Ним виявився 17-річний місцевий мешканець. Коли правоохоронці з’явилися на його подвір’ї, хлопець одразу зізнався у скоєному.

Юнак пояснив, що збирався використати урну, як інкубатор для вирощування і розведення равликів. Проте, дії чоловіка мають ознаки кримінального правопорушення, - йдеться у повідомленні.

Слідчим за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Читайте також

Нагадаємо, що у Запоріжжі 15 жовтня невідомі особи стріляли по автомобілю ветерана війни на Донбасі, кандидата у депутати міської ради від політсили "За Майбутнє" Сергія Кирика, коли той залишав місце проведення зустрічі з виборцями. Під час інциденту в машині також знаходилася ще одна кандидатка у депутати Запорізької міськради Тетяна Лазаревич.