Ізраїль заборонив в'їзд іноземців на свою територію до 11 жовтня

Винятки можуть бути тільки для тих, хто їде на лікування
28 Вересня, 20:18 361

До 11 жовтня Ізраїль не буде пускати іноземців у країну у зв'язку з новим жорстким карантином через зростання захворюваності коронавірусом. Про це повідомляє авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України".

Заборона не розповсюджується на пасажирів, які прямують на лікування (за умови погодження з МОЗ Ізраїлю) та на дипломатів.

До уваги пасажирів, які прямують з Ізраїлю ❗️Відповідно до нових правил, опублікованих Міністерством Транспорту...

Gepostet von Fly UIA am Montag, 28. September 2020

До уваги пасажирів, які прямують з Ізраїлю. Відповідно до нових правил, опублікованих Міністерством Транспорту Ізраїлю, вилетіти з Ізраїлю можуть лише ті пасажири, які придбали квитки до 14:00 (за місцевим часом) 25 вересня 2020 року. Пасажири, які придбали квитки після зазначеної дати та часу, не будуть допущені до термінала аеропорту та їм буде відмовлено в перевезенні. Вище вказані правила діють з 25 вересня по 11 жовтня, йдеться у повідомленні МАУ.

Нагадаємо, у зв’язку з введенням в Азербайджані воєнного стану через конфлікт у Нагірному Карабасі Міжнародний аеропорт імені Гейдара Алієва в Баку тимчасово призупинив виконання авіарейсів.

Читайте також

Усі рейси "Азербайджанських Авіаліній" (AZAL) у напрямку Баку-Нахчиван-Баку, заплановані до 30 вересня включно, призупинено.

Також скасовано авіарейси AZAL за маршрутами Баку-Лондон-Баку, запланований на 1 жовтня, і Баку-Берлін-Баку, запланований на 2 жовтня.

Пасажири скасованих рейсів можуть без виплати штрафу обміняти свої квитки на інші дати, або повернути гроші.