Ізраїль заборонив в'їзд іноземців на свою територію до 11 жовтня

Винятки можуть бути тільки для тих, хто їде на лікування
Ізраїль заборонив в'їзд іноземців на свою територію до 11 жовтня
Ізраїль Фото: glavcom.ua
28 Вересня 2020, 20:18
читать на русском

До 11 жовтня Ізраїль не буде пускати іноземців у країну у зв'язку з новим жорстким карантином через зростання захворюваності коронавірусом. Про це повідомляє авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України".

Заборона не розповсюджується на пасажирів, які прямують на лікування (за умови погодження з МОЗ Ізраїлю) та на дипломатів.

До уваги пасажирів, які прямують з Ізраїлю ❗️Відповідно до нових правил, опублікованих Міністерством Транспорту...

Gepostet von Fly UIA am Montag, 28. September 2020

До уваги пасажирів, які прямують з Ізраїлю. Відповідно до нових правил, опублікованих Міністерством Транспорту Ізраїлю, вилетіти з Ізраїлю можуть лише ті пасажири, які придбали квитки до 14:00 (за місцевим часом) 25 вересня 2020 року. Пасажири, які придбали квитки після зазначеної дати та часу, не будуть допущені до термінала аеропорту та їм буде відмовлено в перевезенні. Вище вказані правила діють з 25 вересня по 11 жовтня, йдеться у повідомленні МАУ.

Нагадаємо, у зв’язку з введенням в Азербайджані воєнного стану через конфлікт у Нагірному Карабасі Міжнародний аеропорт імені Гейдара Алієва в Баку тимчасово призупинив виконання авіарейсів.

Читайте також

Усі рейси "Азербайджанських Авіаліній" (AZAL) у напрямку Баку-Нахчиван-Баку, заплановані до 30 вересня включно, призупинено.

Також скасовано авіарейси AZAL за маршрутами Баку-Лондон-Баку, запланований на 1 жовтня, і Баку-Берлін-Баку, запланований на 2 жовтня.

Пасажири скасованих рейсів можуть без виплати штрафу обміняти свої квитки на інші дати, або повернути гроші.