Kalush Orchestra представить Україну на "Євробаченні" замість Аліни Паш (відео)

Колектив погодився попри скандал із "Суспільним"
22 Лютого, 20:47 617

Після скандалу навколо нацвідбору на "Євробачення-2022" та Alina Pash оргкомітет конкурсу вирішив запропонувати гурту Kalush Orchestra поїхати на міжнародне пісенне змагання.

Після зустрічі оргкомітету нацвідбору та представників Kalush Orchestra гурт погодився поїхати на конкурс від України. Тож, тепер офіційно можна сказати, що цьогоріч на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2022" Україну представить гурт Kalush Orchestra з піснею Stefania.

Мій хороший виступ не залежить від "Суспільного" і я дуже радий, що в Італії організовує "Євробачення" не "Суспільне", тому, я буду представляти Україну, а не "Суспільне, - сказав фронтмен гурту Олег Псюк, пояснивши рішення представити Україну на конкурсі.

Нагадаємо, конкурс Євробачення-2022 відбудеться у місті Турин (Італія) на арені Pala Olimpico. Участь у конкурсі візьме 41 країна. Півфінали конкурсу відбудуться 10 та 12 травня, а фінал 14 травня.

У нацвідборі на конкурс 12 лютого перемогла команда співачки Alina Pash з піснею "Тіні забутих предків". 28-річна Alina Pash стала лідеркою національного відбіркового конкурсу, посівши перше місце за оцінками журі та друге місце за оцінками глядачів.

Гурт Kalush Orchestra посів друге місце у фіналі та отримав 14 балів загалом, з них максимальні 8 балів від глядачів та 6 балів від суддів.

Читайте також