Нардеп Микола Тищенко відповів на звинувачення Гео Лероса

Тищенко заявив, що звинувачення його колишнього колеги по фракції Гео Лероса - повна нісенітниця
30 Вересня, 16:43 372

Народний депутат "Слуги народу" Микола Тищенко заявив, що звинувачення його колишнього колеги по фракції Гео Лероса - нісенітниця і що Лерос "зрадив" президента Володимира Зеленського.

Про це повідомила пресслужба Тищенка у коментарі "Українській правді".

Гео Лерос – це головний зрадник України. Його заяви є повною нісенітницею. Якщо є докази, то нехай йде з ними в спеціалізовані органи. А так це просто політичний піар ображеної людини. Він зрадив президента. А зараз намагається дискредитувати його команду. Негідно і низько. Хоча нічого іншого від нього і не варто очікувати, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Нагадаємо, під час засідання Верховної Ради народний депутат Гео Лерос заявив, що нардеп "Слуги народу" Микола Тищенко та Денис Комарницький, якого Лерос вважає "смотрящим" у Києві, готують на нього напад.

Мені офіцер СБУ передав записи прослуховування «смотрящого» за столицею Дениса Комарницького. На цих записах є розмови з народним депутатом Миколою Тищенком. Вони обговорюють як Тищенко за допомогою Зеленського та свого кума Андрія Єрмака відмазує головного корупціонера столиці, як вони планують публічну дискредитацію своїх опонентів, а сам Комарницький погрожує вчинити дії, які загрожують моєму здоров’ю.Я опублікую цей матеріал, прошу всіх об’єднатись та не дати цим покидькам знищувати нашу державу!

Gepostet von Geo Leros am Mittwoch, 30. September 2020

Мені офіцер СБУ передав записи прослуховування "смотрящого" за столицею Дениса Комарницького. На цих записах є розмови з народним депутатом Миколою Тищенком. Вони обговорюють як Тищенко за допомогою Зеленського та свого кума Андрія Єрмака відмазує головного корупціонера столиці, як вони планують публічну дискредитацію своїх опонентів, а сам Комарницький погрожує вчинити дії, які загрожують моєму здоров’ю. Я опублікую цей матеріал, прошу всіх об’єднатись та не дати цим покидькам знищувати нашу державу!, - заявив Гео Лерос.

Трохи згодом Гео Лерус на своїй сторінці у Facebook заявив, що Микола Тищенко "минулої суботи в обід відмовився допомагати Качурі (нардеп Олександр Качура. - Ред.) вирішити питання з міністром економіки Петрашко".

Сейчас вам расскажу почему так смеялся над выступлением Качуры)Не потому, что я считаю, что чмо набравшее 3 голоса от...

Gepostet von Geo Leros am Mittwoch, 30. September 2020