Платну зону відпочинку з баром відкрила Укрзалізниця на Центральному вокзалі Києва - фото

Вартість перебування у Business & Family Lounge становить 250 гривень за годину
31 Грудня, 12:39 279

"Укрзалізниця" створила на Центральному залізничному вокзалі Києва зону відпочинку Business & Family Lounge.

Як повідомляє пресслужба УЗ, лаунж працюватиме цілодобово. Вартість перебування у зоні відпочинку - 250 гривень за годину, а для пасажирів першого класу Інтерсіті/Інтерсіті+ та СВ — 150 гривень.

Цілодобовий лаунж розташований на першому поверсі будівлі вокзалу та має окремий вхід з Вокзальної площі зі східної сторони (ліворуч від центрального входу до вокзалу).

У розпорядженні гостей лаунжу є коворкінг-зона та переговорна кімната, тут можна підзарядити гаджети, випити кави.

Крім цього, лаунж спеціально адаптовано для пасажирів з дітьми: пасажирам доступна велика дитяча кімната з м’якою ігровою поверхнею, вбиральня зі сповивальним столиком та дитяче меню від Do&Co Kyiv. Лаунж також має простору зону відпочинку та бар-зону з кавою Idealist, бібліотеку LibrariUZ, душові кімнати та зону чистки взуття, - кажуть в УЗ.

Зазначається, що простір адаптований для перебування людей з інвалідністю та маломобільних і має інклюзивну вбиральню. Користування мережею Wi-Fi зі швидкісним інтернетом буде безплатним.

Також до Business & Family Lounge обіцяють пускати пасажирів з тваринами.

В УЗ кажуть, що у 2022 році відкриють аналогічні фірмові лаунжі на вокзалах найбільших міст України.

Нагадаємо, у потягах "Укрзалізниці" можна відчути себе VIP-персоною, якщо обрати "золотий вагон". З Києва до Одеси квиток буде коштувати близько 24 тисяч гривень.

Читайте також