Укрзалізниця пропонує "золоті" вагони за 24 тисячі гривень - фото

Там є все необхідне для комфортної подорожі
Укрзалізниця пропонує "золоті" вагони за 24 тисячі гривень - фото
Золотий вагон в потязі Укрзалізниці (скрін з відео)
14 Листопада 2021, 13:46
читать на русском

У потягах "Укрзалізниці" можна відчути себе VIP-персоною, якщо обрати "золотий вагон". З Києва до Одеси квиток буде коштувати близько 24 тисяч гривень.

Про це йдеться у програмі "Подорожуй Україною" з Дмитром Комаровим.

Всередині такого "золотого" вагона є все необхідне для комфортної подорожі: двоспальне ліжко, шафи, робоче місце, душ, кухня та великий обідній стіл. Тому ця розкіш більше нагадує пересуваний готель, аніж вагон потяга.

При цьому оформлення, як то кажуть, "по-багатому". На стелі золотаві люстри, є портьєри, свічники на стінах, а посуд тут теж з позолотою.

Цей вагон розрахований на вісьмох людей, які за 24 тисячі гривень можуть здійснити поїздку з Києва до Одеси. Окрім двоспального ліжка, тут є ще купе на чотирьох людей та купе на двох з робочим столом. На кухні можна приготувати їжу, там є весь необхідний посуд, холодильник, плита та кавомашина.

Перевізник пропонує кілька таких вагонів з підвищеним комфортом, ціна яких стартує від 12 тисяч гривень і вище. Замовити вагони-салони можна з Києва, Львова, Одеси, Харкова і Дніпра.

Нагадаємо, що з 1 листопада Укрзалізниця пропонує своїм пасажирам нове меню, яке містить ланч-бокси на будь-який смак. Зокрема це стосується поїздів Інтерсіті.

Читайте також

1