Вагони "Укрзалізниці" перефарбували в інший колір: фото

Наразі УЗ продовжує ремонт вагонів не лише ззовні, але й всередині
Вагони "Укрзалізниці" перефарбували в інший колір: фото
Укрзалізниця / Facebook
30 Листопада 2020, 05:04
читать на русском

В "Укрзалізниці" вирішили змінити колір вагонів, тому вагони перефарбували зі світлого кольору на темний.

Про це повідомив голова "Укрзалізниці" Володимир Жмак у Facebook.

За його словами, нові кольори не лише мають кращий вигляд, але й практичніші.

УЗ продовжує ремонт парку вагонів: дбаємо про безпеку й не забуваємо про дрібниці - встановлено камери, замінено поручні, облаштовано полички для мобільних телефонів та USB-розетки, - написав Жмак.

Нагадаємо, 30 жовтня повідомлялося, що від 1 листопада "Укрзалізниця" на 15% знизить вартість квитків на усі поїзди категорій "Інтерсіті" та "Інтерсіті+". Цю "безстрокову акцію" компанія проводить для збільшення пасажиропотоку саме швидкісних поїздів.

Читайте також

Також повідомлялося, що "Укрзалізниця" збільшує кількість воєнізованої охорони для додаткового контролю в електричках. УЗ підтримує рішення уряду не припиняти роботу громадського транспорту, попри посилення карантину.

"Укрзалізниця" призначила поїзди Львів - Бахмут та Харків - Миколаїв. Нові потяги почали курсувати вже від 13 листопада цього року, але не кожен день.

Також "Укрзалізниця" збільшила кількість воєнізованої охорони для додаткового контролю в електричках. УЗ підтримала рішення уряду не припиняти роботу громадського транспорту, попри посилення карантину.

1