В Україні посилять контроль в електричках

Залучать більше охорони
Важливо
В Україні посилять контроль в електричках
Укрзалізниця, карантин (фото з відкритих джерел)
12 Листопада 2020, 15:53
читать на русском

"Укрзалізниця" збільшує кількість воєнізованої охорони для додаткового контролю в електричках. УЗ підтримує рішення уряду не припиняти роботу громадського транспорту, попри посилення карантину.

Про це повідомляє пресслужба залізниці.

В УЗ зазначили, що в приміському сполученні моніторять найбільш навантажені напрямки, а також збільшують кількість провідників та працівників воєнізованої охорони для контролю.

У потязі діють такі правила:

  • суворо дотримується масковий режим співробітників,
  • здійснюється температурний скринінг,
  • дезінфекція рухомого складу після та до кожного рейсу,
  • по можливості контролюється наявність масок у пасажирів.

Читайте також

Нагадаємо, що 2 листопада Укрзалізниця повідомила про припинення продажу квитків із низки залізничних станцій. Обмеження вводяться у тих населенних пунктах, які, відповідно до останнього рішення Держкомісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, опинилися в "червоній" карантинній зоні.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що в Україні введуть карантин вихідного дня. Він буде діяти від 00:00 суботи до 00:00 понеділка.

Під час карантину вихідного дня в Україні працюватимуть лише: продуктові магазини; аптеки, у т. ч. і ветеринарні; транспорт та АЗС. Своєю чергою, заклади громадського харчування будуть працювати тільки на виніс. МОЗ рекомендує закривати торговельні центри, а також не проводити масові та культурні заходи.

Буде також заборонена робота спортивних залів, фітнесцентрів, басейнів, ТРЦ, магазинів, що не торгують продовольчими товарами тощо.