Ланч-бокси на будь-який смак: Укрзалізниця оновила меню в поїздах (фото)

Пасажирам будуть доступні три різних меню - дитяче, м'ясне та вегетаріанське
Ланч-бокси на будь-який смак: Укрзалізниця оновила меню в поїздах (фото)
Укрзалізниця, поїзд Фото: УНІАН
14 Жовтня 2021, 17:25
читать на русском

Вже з 1 листопада Укрзалізниця пропонуватиме своїм пасажирам нове меню, яке міститиме ланч-бокси на будь-який смак. Зокрема це стосуватиметься поїздів Інтерсіті.

Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

Пасажирам будуть доступні три різних меню - дитяче, м'ясне та вегетаріанське.

Дитячий ланч-бокс. Основна страва - омлет з мінісосисками, з сиром "Чеддер", зеленим горошком, кукурудзою з тертим сиром у вершковому соусі. В комплекті також йде десерт - тістечко "Шарлотт" з яблуками.

Дитяче меню Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

М'ясний ланч-бокс складатиметься  з двох частин. Це основне блюдо - куряче філе в соусі карі з булгуром, або мінівермішелькою. Також додається зелений горошок і морква. До закуски входять смажені печериці з цибулею і тертим сиром.

М'яне меню Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

Вегетаріанський ланч-бокс - це фалафель на подушці з хумусу зі шпинатом, в'яленими томатами і печерицями. Також додається смажена морква в кисло-солодкому соусі чилі.

Вегетаріанське меню Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

У дорослих обідах відсутні десерти, оскільки за рахунок цього збільшили порції. Крім цього, Укрзалізниця розглядає варіант додати іграшку у дитяче меню.

Ціна за один ланч-бокс становитиме приблизно 145 гривень. За словами представника УЗ, нове меню, скоріше за все, подорожчає на 5 грн. Суттєвих змін вартості не буде точно. Обід можна буде купити під час купівлі квитка, або вже у поїзді - у вагонах WOG Cafe.

Нагадаємо, що з 21 жовтня пасажири "Укрзалізниці" повинні мати сертифікат вакцинації або негативний ПЛР-тест.

Читайте також