Помічниця нардепа Тищенка Евеліна Андрієвська, яка разом зі своїм шефом "наводила лад" з колл-центром у Дніпрі, внесена до бази "Миротворця"

Найцікавіше в цій історії, що Тищенко навіть зумів організувати для своєї підлеглої подяку від ГУР, яку тій вручив Кирило Буданов
21 Червня, 19:41 1082

Помічниця нардепа Миколи Тищенка Евеліна Андріївська, яка вчора також була у Дніпрі, внесена до бази «Миротворця».

Повідомляється, що вона брала участь у спробах легалізації рф окупації Криму, заперечувала російську агресію, та брала участь у антиукраїнських пропагандистських заходах рф.

Також вона є родичкою так званої «міс днр» (схожість можна побачити навіть по фото), а у 2015 навіть вихвалялася сумнівними сімейними зв'язками в інстаграмі.

Окрім цього, вже після анексії Криму помічниця нардепа відвідувала півострів та їздила на концерт Лєпса, який підтримує путіна.

Відомо, що помічницею Тищенка Андрієвська стала у 2019 році. До цього Евеліна Андрівська працювала у ресторані Миколи Тищенка.

Варто зауважити, що тимчасово окупований Крим Андрієвська відвідує регулярно.

Мати Андрієвської, Вікторія Андрієвська також мешкає в окупованому Криму й одружена з власником мережі цирків в Євпаторії та інших містах півострова Дмитрому Зельцером. У 2017 році Зальцер зареєструвався як приватний підприємець у російській податковій.

Нагадаємо, що 20 червня Тищенко приїхав до Дніпра з групою осіб у військовій формі та здійснив рейд по "офісах", які здебільшого організовані криміналом та функціонують під кришуванням високопосадовців української влади.

Того ж дня у мережу потрапило відео, де видно бійку між охоронцями нардепа і цивільною особою - ним виявився колишній військовий підрозділу Kraken.

Читайте також