"Злив" свого: нардеп Тищенко заявив, що його колега Семінський кришує колл-центр, який працює на рф (фото, відео)

Тищенко стверджує. що саме цей колл-центр передавав інформацію про роботу військових у Києві
Головне
"Злив" свого: нардеп Тищенко заявив, що його колега Семінський кришує колл-центр, який працює на рф (фото, відео)
1 Серпня 2023, 13:46
читать на русском

Народний депутат Микола Тищенко стверджує, що представник команди Зеленського, нардеп "Слуги народу" Олег Семінський "кришує" колл-центр, який працює на рф.

Про це Тищенко написав на своїй сторінці у соцмережах, виклавши відповідні фото.

За інформацією Тищенка саме цей колл-центр збирав та передавав інформацію про роботу військових у м. Києві в урядовому кварталі та роботи ППО, про що свідчать відповідні вилучені документи, які заповнювалися також російською мовою.

За інформацією, наданої правоохоронцями, цей кол-центр належить громадянину російської федерації Цеподаю Марселю Владиславовичу 1988 року народження.

"Сам Семінський не змусив себе довго чекати та одразу явився на місце події з адвокатом.  Чинив супротив роботі ТСК, Національній Поліції та наніс тілесні пошкодження помічниці народного депутата, з приводу чого написана також відповідна заява за ст. 126", — повідомив Тищенко.

Нагадаємо, дружина скандального українського політика та ресторатора Миколи Тищенка, бізнесвумен та блогерка Алла Барановська заступилася за чоловіка та пояснила, що той не пішов воювати на фронт, оскільки це "заборонено законом". 24 лютого та деякий час після цього депутат перебував у Закарпатській області.

Читайте також

1