Закон забороняє: дружина скандального нардепа Тищенка розповіла, чому він не пішов на фронт

Алла Барановська запевняє, що журналістам треба платити, щоб "вони не писали про тебе погано"
Головне
Закон забороняє: дружина скандального нардепа Тищенка розповіла, чому він не пішов на фронт
Микола Тищенко з дружиною Аллою Барановською (Фото: instagram/nikolaytyshchenko)
21 Червня 2023, 14:43
читать на русском

Дружина скандального українського політика та ресторатора Миколи Тищенка, бізнесвумен та блогерка Алла Барановська заступилася за чоловіка та пояснила, що той не пішов воювати на фронт, оскільки це "заборонено законом". 24 лютого та деякий час після цього депутат перебував у Закарпатській області.

Дружина депутата Миколи Тищенка - Алла Барановська - дала велике інтерв'ю Раміні Есхакзай, в якому розповіла, чому її чоловік не пішов на фронт.

Вона почала виправдовувати чоловіка і говорити, що він не міг взяти в руки зброю і піти на фронт, тому що йому це забороняє закон. Вона зазначила, що люди повинні пам'ятати, що в Україні парламентсько-президентська держава, і за законом про мобілізацію, народні депутати України не можуть бути мобілізовані. Тобто депутати повинні бути на місці і ухвалювати закони.

Однак, як каже Барановська, Тищенко бував у небезпечних місцях.

"Мій чоловік побував у величезній кількості відряджень, де зараз дуже небезпечно. Для нього завжди важливо приїжджати до наших хлопців, і це завжди скандали вдома. Він не боїться війни і бути в небезпечних місцях", – сказала Алла.

Вона також прокоментувала і те, що після 24 лютого 2022 року Тищенко перебував у Закарпатській області. За її словами, він був призначений головою закарпатського осередку, тому повинен був бути там.

Барановська також заговорила про хейт на адресу чоловіка. Вона переконана, що всі образи та звинувачення у бік Тищенка були не виправдані.

"Він незалежна людина і незалежний політик. Він зробив себе сам і нікому нічого не винен. Коли це все почалося, це політична історія. Я розуміла, що так і відбуватиметься. Ти повинен платити гроші, щоб якийсь там журналіст не написав якусь маячню. Я б хотіла, щоб був прийнятий нормальний закон, щоб кожна людина в Україні могла себе захистити, якщо хтось пише про тебе неправду. Українці не знають, що телеграм-каналу потрібно заплатити за кожен блок, якщо хочеш, щоб про тебе погано не писали – 10-15 тисяч доларів на місяць. І тоді вони будуть писати: "Раміна, яка ти класна, який ти класний журналіст і волонтер". Платити гроші я не буду принципово", – запевнила дружина депутата.

Нагадаємо, народного депутата Миколу Тищенка виключили з партії "Слуга народу" після того, як він виїхав у Таїланд нібито для зустрічі з "представниками української громади".  Посольство України у цій країні повідомило, що 27 січня одіозний політик має зустрітися з "представниками української громади для покращення взаємодії". У мережах поширили відео, де Тищенко купається в басейні і бажає всім кохання.

Водночас стало відомо, що Дружина "Слуги народу" та кума Єрмака Миколи Тищенка відкрила розкішний салон краси в Ужгороді. За дивним збігом обставин новий салон Тищенка з'явився після серії заходів його благодійного фонду "Дорога миру" (Way of Peace) у Празі, Парижі, Ніцці, Нью-Йорку та Варшаві.

Читайте також