Нардеп Тищенко на Закарпатті взявся боротися з лісовою мафією (відео)

Поки що перемагає мафія, яка нібито підпалила авто секретаря ужгородської міської ради
Головне
Нардеп Тищенко на Закарпатті взявся боротися з лісовою мафією (відео)
Микола Тищенко (Фото: УНІАН)
10 Квітня 2023, 12:40
читать на русском

Народний депутат Микола Тищенко заявив про нібито здійснення замаху на політичного діяча, члена тимчасової слідчої комісії, якому погрожувала "лісова мафія". У поліції не підтверджують, але і не спростовують його слова.

Відповідне відео Тищенко опублікував у соцмережах.

За словами Тищенка, у Вербну неділю, 9 квітня, було здійснено підпал автомобіля політичного діяча, чиє ім’я він не розкрив. Нардеп переконує, що цій людині погрожувала "лісова мафія" з метою припинити перевірки лісових господарств.

"Вітаю всіх вірян із Вербною Неділею. З нами Бог, бо правда на нашому боці. А отже і перемога також. Та, на жаль, у це велике свято у мене погана новина. Сьогодні вночі на одного з членів нашої тимчасової слідчої комісії, політичного діяча та на його родину було скоєно замах на життя, разом з цим спалено його автомобіль. За однією з версій було застосовано дрон, після вибуху вщент згоріла автівка, яку раніше ми застосовували для перевірок лісогосподарств. … Найприкріше, що ми неодноразово зверталися до правоохоронних органів з повідомленням про погрози членам ТСК від лісової мафії. В тому числі під відеозапис на одному із засідань", – стверджував нардеп.

Речниця Національної поліції Закарпатської області Ганна Дан повідомила, що відбувся підпал автівки секретаря Ужгородської міськради. Вона не підтвердила, але і не спростувала інформацію про погрози та використання дронів.

"Сьогодні вночі, 9 квітня, сталося дійсно загоряння автівки секретаря міської ради Ужгорода Арсена Мелкумяна. У нас цей факт зафіксований. Ми здійснили усі необхідні першочергові слідчі дії, деякі наразі ще тривають. Всі ці відомості внесені до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією статті 194 – йдеться про умисне пошкодження чужого майна шляхом підпалу. Зараз будемо проводити всі необхідні експертизи та інші заходи для того, щоб встановити, де є правда. Наразі інформація про начебто замах не підтверджується і не спростовується, мусять бути проведені всі експертизи. Люди не постраждали, там лише автомобіль загорівся", - зазначила речниця.

Нагадаємо, народного депутата Миколу Тищенка виключили з партії "Слуга народу" після того, як він виїхав у Таїланд нібито для зустрічі з "представниками української громади".  Посольство України у цій країні повідомило, що 27 січня одіозний політик має зустрітися з "представниками української громади для покращення взаємодії". У мережах поширили відео, де Тищенко купається в басейні і бажає всім кохання.

Водночас стало відомо, що Дружина "Слуги народу" та кума Єрмака Миколи Тищенка відкрила розкішний салон краси в Ужгороді. За дивним збігом обставин новий салон Тищенка з'явився після серії заходів його благодійного фонду "Дорога миру" (Way of Peace) у Празі, Парижі, Ніцці, Нью-Йорку та Варшаві.

Читайте також

1