Формував нові "оборонні рубежі": нардепа Тищенка вигнали з партії "Слуга народу" за поїздку в Таїланд (відео)

Три дні тому топ-чиновникам заборонили виїжджати з України за власним бажанням
Головне
Формував нові "оборонні рубежі": нардепа Тищенка вигнали з партії "Слуга народу" за поїздку в Таїланд (відео)
Микола Тищенко, Фото Кузьмін Олександр/УНІАН
26 Січня 2023, 19:32
читать на русском

Народного депутата Миколу Тищенка виключили з партії "Слуга народу" після того, як він виїхав у Таїланд нібито для зустрічі з "представниками української громади".

Про це повідомили голова фракції "Слуга Народу" Давид Арахамія та голова партії Олена Шуляк.

"Керуючись положеннями п.9.1.22 статті 9 Статуту Партії "Слуга народу", ухвалила рішення про виключення народного депутата Миколи Тищенка з партії", - написала Шуляк.

Речниця партії Юлія Палійчук повідомила, що Тищенка також звільнили з посади заступника голови фракції "Слуга Народу".

"Впевнений, нікому не потрібно пояснювати, за що. Сподіваюся, після цього до всіх остаточно дійде, у чому полягає робота депутата воюючої країни", - написав Арахамія.

Зазначимо, що навіть після виключення з партії Тищенко залишиться народним депутатом. Скласти мандат він може за особистим бажанням.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив, що він не відряджав Тищенка за кордон.

"Відповідно, і розпорядження на відрядження до Таїланду я, як голова Верховної Ради України, не підписував", - написав він.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко виїхав у відомий своїми курортами Таїланд. Посольство України у цій країні повідомило, що 27 січня одіозний політик має зустрітися з "представниками української громади для покращення взаємодії". У мережах шириться відео, де Тищенко купається в басейні і бажає всім кохання.

При цьому 23 січня президент Володимир Зеленський підписав указ, який передбачає обмеження на виїзд за кордон для низки чиновників, зокрема, депутатів та міністрів.

Читайте також

1