Російський міністр побився через жінку, впав у кому і помер

До дружини міністра залицявся майстер спорту з паверліфтингу
25 Липня, 20:17 6265

Міністр цифрового розвитку і зв'язку Амурської області РФ Олександр Курдюков, який впав у кому після бійки на турбазі, помер.

Про це в Telegram написав губернатор Амурської області Василь Орлов.

Вчора (24 липня – ред.) увечері помер Олександр Михайлович Курдюков. Працювали з ним в уряді. Він був міністром цифрового розвитку і зв'язку Амурської області. Світла пам'ять. Пішов дуже рано, - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє Telegram-канал Baza, конфлікт стався через залицяння до дружини міністра Курдюкова. Олексій Шкарін - майстер спорту з паверліфтингу, намагався запросити її з подругою до себе. Курдюков втрутився в ситуацію і почалася сварка. Конфлікт нібито вичерпався, адже Шкарін заявив, що не знав, що жінка заміжня.

Однак того ж вечора Курдюков зник. Його пішли шукати і знайшли без свідомості, з проломленою головою.

Хто і як побив міністра поки залишається загадкою, але головним підозрюваним став той самий Олексій (Шкарін – ред.), який підкочував до дружини чиновника. Свідків бійки немає, тому справа непроста, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у травні після вакцинації, ймовірно, російським препаратом "Супутник V" в Росії помер Євген Соловйов, один з високопосадовців Міністерства охорони здоров'я РФ, який очолював Центр підтвердження відповідності якості лікарських препаратів.

Читайте також