Сербія змінила правила в'їзду на територію країни

Відвідувачам потрібно здати тест
14 Грудня, 22:00

Сербія змінила правила в'їзду на територію країни у зв'язку з коронавірусом. Усім необхідно мати негативний тест на COVID-19.

Про це заявила міністр праці і соціального захисту Дарія Кисич-Тепавчевич.

Результати тесту на коронавірус необхідно мати всім іноземним громадянам, починаючи з 20 грудня, ймовірно, до 10 січня, - повідомила вона.

При цьому міністр додала, що громадяни Сербії при в'їзді в країну також повинні будуть здавати тест на COVID-19, щоб уникнути ізоляції по приїзду.

Читайте також

Зазначимо, що Міністерство охорони здоров'я України віднесло Сербію в "червону зону". За повернення українцям необхідно буде перебувати на самоізоляції протягом двох тижнів або протягом доби зробити ПЛР-тест.

Нагадаємо, що Грузія заборонила міжнародне регулярне авіасполучення до 1 січня 2021 року. Рішення було прийнято після чергової переоцінки ситуації з поширенням коронавірусу у світі.

Водночас агентство наголошує, що обмеження на регулярне авіасполучення не поширюється на прямі міжнародні рейси, які виконуються або плануються між Тбіліським міжнародним аеропортом та аеропортами Мюнхена, Парижа, Риги, Дохи, Варшави, Афін, Амстердама, Відня, Берліна і Мілана.