У Греції внаслідок землетрусу загинули двоє підлітків

Наразі відомо, що внаслідок землетрусу зазнали ушкоджень вісім людей, які зараз перебувають у лікарні
30 Жовтня, 19:25 229

На грецькому острові Самос внаслідок обвалу стіни під час землетрусу загинули двоє підлітків.

Про це повідомляє видання The National Herald.

Двоє підлітків, хлопець та дівчина, загинули через обрушення стіни у місті Самос - вони саме переходили вузьку вулицю, коли стіна впала на них. Хлопцю було 17 років, а дівчині - 15.

Наразі відомо, що внаслідок землетрусу зазнали ушкоджень вісім людей, які зараз перебувають у лікарні.

Як повідомлялося, біля грецького острова Самос, що в Егейському морі, 30 жовтня стався потужний землетрус магнітудою 6,6. За даними Національної обсерваторії Афін, стихійне лихо зафіксоване о 13:51 за місцевим часом.

Раніше повідомлялось, що через землетрус в Егейському морі в провінції Ізмір на заході Туреччини зруйновано десятки будинків, повідомляє  телеканал NTV з посиланням на місцеву владу.

Нагадаємо, згідно з автоматичним записом приладів геодинамічного інституту Національної обсерваторії Афін сильний землетрус магнітудою 6,6 стався о 13:51 за місцевим часом (13:51 кск) з епіцентром в морській зоні в 19 км на північний захід від Самоса. Епіцентр залягав на глибині 10 км. Землетрус відчувався також в Афінах і Стамбулі.

Сильні підземні поштовхи в Греції викликали руйнування на острові Самос. У місті Неон-Карловасі зруйнувався купол церкви. Крім того, серйозні пошкодження є і на інших будівлях.