У Греції внаслідок землетрусу загинули двоє підлітків

Наразі відомо, що внаслідок землетрусу зазнали ушкоджень вісім людей, які зараз перебувають у лікарні
У Греції внаслідок землетрусу загинули двоє підлітків
Фото: з відкритих джерел

На грецькому острові Самос внаслідок обвалу стіни під час землетрусу загинули двоє підлітків.

Про це повідомляє видання The National Herald.

Двоє підлітків, хлопець та дівчина, загинули через обрушення стіни у місті Самос - вони саме переходили вузьку вулицю, коли стіна впала на них. Хлопцю було 17 років, а дівчині - 15.

Наразі відомо, що внаслідок землетрусу зазнали ушкоджень вісім людей, які зараз перебувають у лікарні.

Як повідомлялося, біля грецького острова Самос, що в Егейському морі, 30 жовтня стався потужний землетрус магнітудою 6,6. За даними Національної обсерваторії Афін, стихійне лихо зафіксоване о 13:51 за місцевим часом.

Раніше повідомлялось, що через землетрус в Егейському морі в провінції Ізмір на заході Туреччини зруйновано десятки будинків, повідомляє  телеканал NTV з посиланням на місцеву владу.

Нагадаємо, згідно з автоматичним записом приладів геодинамічного інституту Національної обсерваторії Афін сильний землетрус магнітудою 6,6 стався о 13:51 за місцевим часом (13:51 кск) з епіцентром в морській зоні в 19 км на північний захід від Самоса. Епіцентр залягав на глибині 10 км. Землетрус відчувався також в Афінах і Стамбулі.

Сильні підземні поштовхи в Греції викликали руйнування на острові Самос. У місті Неон-Карловасі зруйнувався купол церкви. Крім того, серйозні пошкодження є і на інших будівлях.

1