У СІЗО знайшли мертвою дівчину, яка застрелила інструктора в тирі

Попередня причина смерті - епілепсія
30 Листопада, 13:20 488

У полтавському СІЗО знайшли мертвою 20-річну дівчину Вероніку Моторіну, яка відбувала покарання за вбивство інструктора в тирі.

Як повідомляє "Суспільне.Полтава", нещасний випадок стався 29 листопада.

Керівник обласного центру екстреної меддопомоги Дмитро Лавренко підтвердив цю інформацію та повідомив, що надвечір у понеділок до бригади екстреної медичної допомоги надійшов виклик, що у камері знайшли тіло дівчини.

Лікарі виконували реанімаційні заходи. О 20:53 медики констатували біологічну смерть дівчини, - сказав Лавренко.

Речниця Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Ольга Кузнецова зазначила у коментарі виданню, що причину смерті засудженої мають встановити під час судмедекспертизи - ознак насильницької смерті не було.

У полтавському Телеграм-каналі повідомили, що у дівчини був приступ епілепсії, під час якого вона і померла, та показали фото (Обережно! 18+), на якому зображена мертва дівчина, що лежить на носилках.

Вчора ж, за словами джерела, дівчина цілий день нічого не їла, курила та пила каву. Її схопила епілепсія і засуджену не вдалося врятувати, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 7 лютого 2020 року у полтавському тирі тоді ще 18-річна мешканка Дніпра Вероніка Моторіна з вогнепальної зброї смертельно поранила інструктора.



Дівчині пред'явили звинувачення у навмисному вбивстві. Під час суду Моторіна сказала, що працівника тиру поранила випадково, коли хотіла покінчити із життям - інструктор начебто намагався завадити їй, одна сам отримав кулю. Проте судді не повірили у свідчення дівчини, оскільки в чоловіка було здійснено п'ять пострілів.

28 вересня суд виніс вирок дівчини - позбавлення волі на 15 років. Після цього рішення дівчина у машині конвою намагалася перерізати собі вени.

Після суду до смерті Моторіна перебувала у СІЗО, а не у в'язниці, бо вирок суду ще не набрав законної сили й тривала апеляція.

Читайте також