В ОПОРІ спрогнозували, що нові вибори в Борисполі відбудуться в січні

Територіальна виборча комісія оголосить результати до 6 листопада
29 Жовтня, 10:30 259

У громадянській мережі ОПОРА спрогнозували, що нові вибори в Борисполі після смерті міського голови Анатолія Федорчука можуть відбутись в січні.

Про це заявила голова мережі Ольга Айвазовська в ефірі телеканалу, передає РБК- Україна.

Вона зазначила, що територіальна виборча комісія оголосить результати до 6 листопада. Потім декілька днів будуть приймати рішення про оголошення повторних виборів.

День голосування може припадати на січень, - уточнила вона.

Читайте також

Нагадаємо, що чинний мер Борисполя Анатолій Федорчук, який лідирував на місцевих виборах, 28 жовтня помер від COVID-19. Він не дожив місяць до свого 61-го дня народження.

Як відомо, Анатолій Федорчук тричі вигравав вибори мера Борисполя і щоразу від іншої партії. Уперше балотувався як висуванець бориспільської осередку Блоку Юлії Тимошенко (БЮТ) і став міським головою у квітні 2006 року. 31 жовтня 2010 року був переобраний главою Бориспільської міської ради 6-го скликання, але вже від Партії регіонів. Після Революцію Гідності в 2014-му році вийшов з фракції "Партії регіонів" і в 2015 році балотувався на посаду мера від партії "Наш край".

Раніше керівник громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська заявила, що у зв'язку зі смертю мера Борисполя Анатолія Федорчука у місті проведуть повторні вибори.