В Черкаській області перед виборами помер кандидат від "ЄС" через коронавірус

Деякі члени ТВК намагалися поставити штамп "вибув" на всіх бюлетенях навпроти "ЄС" - Геращенко
Головне
В Черкаській області перед виборами помер кандидат від "ЄС" через коронавірус
Кандидат від партії ЄС Олександр Кучеренко (фото з відкритих джерел)
25 Жовтня 2020, 19:37
читать на русском

В Черкаській області в ніч перед виборами від COVID-19 помер кандидат до Христинівської міськради від "Європейської солідарності" Олександр Кучеренко.

Про це повідомляє нардеп від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко (досье Ірини Геращенко) у Facebook.

Трагічні новини з Черкащини. Від ускладнення від COVID помер член нашої команди, кандидат "Європейської Солідарності" до районної і обласної ради від Христинівки Олександр Кучеренко, - написала вона.

Також Геращенко додала, що його дружина, пані Тамара - сімейний лікар, розповіла, що зараз хворіє майже вся їх амбулаторія, лише кілька лікарів працюють.

Читайте також

Геращенко висловила співчуття родині Кучеренко.

Коли стало відомо про смерть нашого колеги, деякі члени ТВК намагалися поставити штамп "вибув" на всіх бюлетенях навпроти "ЄС", ледь вдалося це зупинити, - зазначила вона.

Нагадаємо, що у Донецькій області міста Новогродівка близько 70 осіб зібралися на мітинг під стінами територіальної виборчої комісії через плутанину з бюлетенями. Учасники мітингу звернулися до керівництва Новогродівської ТВК із закликом, щоб бюлетені, які були переплутані між округами, були визнані такими, що не підлягають врахуванню, а результати голосування за кандидатів на посаду голови міста та депутатів районної ради були враховані.

1