У Донецькій області місцеві вийшли мітингувати через плутанину з бюлетенями

Вони вимагають, аби бюлетені, які були переплутані між округами, були визнані такими, що не підлягають врахуванню
Головне
У Донецькій області місцеві вийшли мітингувати через плутанину з бюлетенями
Мітинг у Донецькій області (фото: скрін)
25 Жовтня 2020, 19:10
читать на русском

В Донецькій області міста Новогродівка близько 70 осіб зібралися на мітинг під стінами територіальної виборчої комісії через плутанину з бюлетенями.

Про це повідомляє ГО ОПОРА.

Учасники мітингу звернулися до керівництва Новогродівської ТВК із закликом, щоб бюлетені, які були переплутані між округами, були визнані такими, що не підлягають врахуванню, а результати голосування за кандидатів на посаду голови міста та депутатів районної ради були враховані.

Читайте також

На сторінці Новогродівської міської ради опублікували відео у Facebook, на якому учасники мирного заходу надають коментарі щодо ситуації з плутаниною бюлетенів, а чинний міський голова повідомляє, що ця ситуація відома правоохоронним органам та СБУ.

Ми звернулись до уповноважених органів із заявами, а також за роз’ясненням до Центральної виборчої комісії. Люди зібрались на мітинг, наразі чекаємо офіційних роз’яснень, чи визнавати бюлетені дійсними чи ні, - зазначила Ірина Чередниченко, голова Новогродівської комісії.

Нагадаємо, що у селі Рижів Чуднівського району Житомирської області кандидат в депутати облради від "Опозиційної платформи – За життя" Костянтин Чарпіцький заважав роботі дільничної комісії № 181189 та влаштував штовханину. На місце приїжджали поліцейські та медики.

1