Поліція, швидка і галас: кандидат від ОПЗЖ влаштував штовханину на дільниці Житомирської області

Кандидат втручався у роботу ДВК
Важливо
Поліція, швидка і галас: кандидат від ОПЗЖ влаштував штовханину на дільниці Житомирської області
Вибори (фото: Парламент UA)
25 Жовтня 2020, 17:35
читать на русском

У селі Рижів Чуднівського району Житомирської області кандидат в депутати облради від "Опозиційної платформи – За життя" Костянтин Чарпіцький заважав роботі дільничної комісії № 181189 та влаштував штовханину. На місце приїжджали поліцейські та медики.

Про це повідомляє спостерігач ОПОРИ.

Село Рижів Чуднівський район. Там мала дільниця на 79 виборців. Приїхав кандидат в депутати обласної ради від "Опозиційної платформи – За життя" Костянтин Чарпіцький. Він вирішив, що там якісь порушення і почав втручатись в виборчу документацію. Йому все не подобалось. До сейфу пішов, йому не сподобалось, що печатка в сумці голови в сейфі, протоколи не сподобалось як лежали. Комісія йому завадила і в них почалась штовханина, – розповів спостерігач ОПОРИ.

Читайте також

Після цього комісія викликала поліцію, а поки вона їхала, під час сварки, членкині комісії стало зле, їй викликали швидку допомогу.

Нагадаємо, під час сьогоднішніх виборів фіксується чимало порушень. Зокрема, в Івано-Франківській області працівники ДВК зіпсували 1481 бюлетень.

На дільничній виборчій комісії №260709 помилково погасили не ті бюлетені. Як результат – зіпсовані бюлетені та закрита дільниця. На дільниці №210409 у селищі Великий Бичків Рахівського району виборці заходили у кабінку для голосування по двоє.