В Україні хочуть зняти серіал про космос

Більшість сцен зніматимуть в Україні, а частину в Казахстані
7 Листопада, 09:12 210

В Україні готуються до зйомок нового англомовного серіалу про космос.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики України.

На замовлення популярного французького мовника "CANAL+" французький продакшн "Federation Entertainment" разом з компанією "Apple Tree Vision" готуються до зйомок в Україні нового англомовного серіалу про космос. Це шестисерійна детективна драма "Інфініті", - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Зазначається, що старт зйомок заплановано попередньо на березень 2021 року.

Більшість сцен зніматимуть в Україні, а частину в Казахстані на полігоні Байконур та у Парижі.

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко вже обговорив деталі серіалу з продюсерами Жаном-Шарлем Леві та Марком Лібертом. Команди претендують на рібейти. Також домовились, що до проекту залучатимуть українських акторів та команди спеціалістів на майданчику.

Нагадаємо, український Оскарівський Комітет висунув драму "Атлантида" режисера Валентина Васяновича на премію "Оскар" Американської академії кінематографічних мистецтв та наук у категорії "Міжнародний повнометражний фільм" від України.

Події фільму розгортаються у 2025 році, після майбутньої перемоги України у війні з Росією. Окупований Донбас повернений до складу країни, але його території визнані непридатними для проживання, - повідомляє УОК на своїй сторінці у Facebook.