ВООЗ виступила проти примусової вакцинації від COVID-19

Однак вакцинація необхідна для безпеки медпрацівників та пацієнтів
8 Грудня, 10:16 2934

Всесвітня організація охорони здоров'я виступила проти примусової вакцинації від COVID-19. Однак уряди мають працювати на те, щоб збільшити рівень довіри до вакцинації проти коронавірусу.

Про це повідомила директорка відділу ВООЗ з імунізації Кейт О'Брайан, передає NBC.

О'Брайан наголосила, медичні працівники у відділеннях інтенсивної терапії можуть отримати особливу рекомендацію вакцинуватись

Я не думаю, що ми припускаємо, що будь-які країни створять мандат на вакцинацію. Однак, можуть бути країни або ситуації в країнах, де через професійні обставини необхідно або наполегливо рекомендується пройти вакцинацію, - сказала вона.

Читайте також

За її словами, все ж вакцинація необхідна для безпеки медпрацівників та пацієнтів.

Директор ВООЗ із надзвичайних ситуацій у сфері охорони здоров'я Майкл Райан зазначив, що люди повинні самостійно ухвалювати рішення щодо вакцинації від COVID-19.

Нагадаємо, що генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Тедрос Аданом Гебреісус закликав людей святкувати Різдво та Новий рік у родинному колі. За його словами, хоча COVID-19 змінює спосіб святкування, але від радощів відмовлятися не варто, оскільки святкувати можна безпечно - у родинному колі.