З фронту вивели трьох чоловіків з гурту Антитіла

Артистів відкомандирували до Києва
26 Серпня, 09:32

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний ухвалив рішення вивести зі східного фронту трьох учасників відомого українського гурту "Антитіла".

Як повідомляється на офіційній сторінці гурту у Фейсбуці, Тарас Тополя, Сергій Вусик і Дмитро Жолудь з півночі Харківської області відправляються до Києва.

Повертаємося до творчості. Розпорядженням Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, "Антитіла" відкомандировані в Київ із зони бойових дій на півночі Харківщини. Музиканти вже взяли участь у заходах присвячених Дню Незалежності України, на черзі важливі мистецькі акції закордоном та соціальна робота, особливо важлива в цей час для держави, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що лідери гурту Тарас Тополя, Сергій Вусик та Дмитро Жолудь продовжать нести службу в лавах 130 батальйону ТРО, "проте від сьогодні не виходитимуть згідно бойових розпоряджень на передову в якості стрільців-парамедиків евакуаційних екіпажів".

Також стало відомо, що у рамках власного благодійного фонду "Антитіла" зосередяться на матеріальному забезпеченні ЗСУ та 130-го Батальйону, підтримці дітей загиблих побратимів, аеророзробці.

Нагадаємо, російські окупанти застрелили голову Гостомельської громади Юрія Прилипка, коли той роздавав хліб та ліки.
Також в Київській області окупанти вбили українського телеведучого, актора та співака Пашу Лі, який з початку війни вступив до тероборони, а 6 березня допомагав розвозити гуманітарну допомогу до обстріляного бойовиками Ірпеня.