ЗМІ повідомили про другу спробу отруєння Навального

Росіянин уникнув загибелі завдяки протиотруті
13 Грудня, 23:12 582

Російського блогера, опозиційного політика Олексія Навального намагалися отруїти двічі.

Як пише The Sunday Times з посиланням на анонімні джерела в західних розвідках, друга спроба була зроблена, поки Навальний перебував у комі. При цьому, як і при першій спробі, росіянин уникнув загибелі.

У статті зазначено, що друга доза нервово-паралітичної речовини Новачок збільшила б ймовірність смерті політика, якби після першої спроби отруєння бригада швидкої допомоги після приземлення літака в Омську не ввела йому атропін.

Нагадаємо, Навальному стало погано вранці 20 серпня під час перельоту із Томська до Москви. Він впав у кому, його соратники казали про отруєння політика.

Читайте також

У підсумку Навального вивезти на лікування до клініки "Шаріте" у Німеччині. Спеціалісти німецької армії встановили, що Навального отруїли речовиною з групи "Новічок".

15 вересня Навальний вперше після отруєння опублікував світлину в Instagram та розповів, що почав дихати та рухатися самостійно.

У жовтні російський опозиціонер Олексій Навальний заявив, що за його отруєння несе відповідальність президент Росії Володимир Путін.