14-річний школяр потрапив до психлікарні через гру в Hamster Kombat

14-річний хлопець прокидався кожні три години, аби заробляти монети
14-річний школяр потрапив до психлікарні через гру в Hamster Kombat
hamster kombat
13 Червня 2024, 18:55
читать на русском

Школяра з Тюмені госпіталізували до психіатричної лікарні через популярну в гру Hamster Combat. 14-річний хлопець так сильно хотів заробити якнайбільше монет, що заробив собі психотичний стан із галюцинаторними переживаннями.

Як повідомляють російські ЗМІ, вночі 14-річний хлопець прокидався кожні три години, аби потапати на хом'яка. Нічого кращого він не придумав, аби заглядати в додаток.

Це призвело до того, що у дитини почало розвиватися безсоння, на тлі якого виникли галюцинації з іншими неприємними наслідками. Хлопця довелося терміново госпіталізувати: йому призначено лікування, здоровий сон і більше жодних хом'яків.

Росіянин попав у психлікарню через Hamster Kombat

Росіянин попав у психлікарню через Hamster Kombat

У регіональному департаменті охорони здоров'я розповіли, що прокоментувати повідомлення не можуть.

«Це не випадок травматизму. Дитина не випала з вікна, не потрапила під машину. Крім того, не називається ні дата, ні адреса. Припускаємо, що це може бути фейк», - кажуть вони.

Hamster Kombat

Основна механіка Hamster Kombat базується на простій, але цікавій ідеї клікера. Гравцям потрібно натискати на зображення хом'яка, щоб заробляти монети. Що більше кліків, то більше монет вони отримують. Це створює динамічний ігровий процес, що мотивує учасників до активної гри. Однак функціонал гри не обмежується лише клікером.

Hamster Kombat обіцяє значні фінансові перспективи для активних гравців, а простота та доступність за короткий рядок зробили гру мегапопулярною навіть серед дітей.

Читайте також