Блогер сім разів відповів на "п'ять питань Зеленського" на одній дільниці

На вході до виборчих дільниць проходить ініційоване Зеленським опитування
25 Жовтня, 15:04 376

Координатор спостереження за виборами у Хмельницькій області від Громадської мережі ОПОРА та блогер Андрій Попик зміг сім разів проголосувати на "соцопитуванні" від президента Володимира Зеленського.

Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Все що треба знати про результати "опитування" під дільницями:

- можна я ще другий раз проголосую?
- давайте, зробите мені статистику...
Проголосував десь раз 7 (замучився рахувати), далі вже не було сил стримувати посмішку, хоча міг за весь мікрорайон проголосувати, - повідомив Попик.

Що збирається зрозуміти президент за результатами такого опитування?, - задався питанням блогер.

Сьогодні під час виборів на вході до виборчих дільниць відбувається ініційоване Зеленським опитування, де виборців просять відповісти на 5 актуальних запитань.

Нагадаємо, що до 12:00 25 жовтня поліція зафіксувала 1280 заяв та повідомлень, пов’язаних з виборчим процесом станом на 12.00.

Під час сьогоднішніх виборів фіксується чимало порушень. Зокрема, в Івано-Франківській області працівники ДВК зіпсували 1481 бюлетень.

Читайте також

На дільничній виборчій комісії №260709 помилково погасили не ті бюлетені. Як результат – зіпсовані бюлетені та закрита дільниця.

На дільниці №210409 у селищі Великий Бичків Рахівського району виборці заходили у кабінку для голосування по двоє.

25 жовтня у Вінниці поблизу однієї з виборчих дільниць чоловік штовхнув волонтера та пошкодив скриньку для проведення опитування "5 питань від президента".