Богдан сумнівається, що Зеленський може розраховувати на другий термін

Ексглава ОП вважає, що Зеленський вже думає, як досидіти перший термін
4 Листопада, 11:57 313

Ексглава Офісу президента Андрій Богдан вважає, що президент Володимир Зеленський, попри те, що йому подобається керувати державою, наразі думає не про другий термін президентства.

Про це Богдан заявив в інтерв'ю "Українській правді".

Я не знаю, чия це ідея. Але який другий термін? Ти тільки злітаєш. Ти ще нічого не зробив. В тебе ще нічого не виходить. Який другий термін? Я не думаю, що зараз він думає про другий термін. Я думаю, що він вже думає, як досидіти перший. Кількість відкладених проблем: Конституційний суд – це відкладена проблема. Він її не вирішив, він сказав: "та потім!". От бах, на – їж! Верховна Рада – це відкладена проблема. Він її не вирішив, - заявив політик.

За його словами, Зеленський не вирішив і відклав на потім також вирішення проблем із поширенням коронавірусу, із війною на Донбасі та ін.

Читайте також

На запитання, що чекає Зеленського – майбутнє Ющенка чи Януковича, Богдан відповів, що йому "страшно", бо Зеленський "непогана людина, просто йому в якийсь момент стало подобатись бути президентом".

Нагадаємо, раніше ексглава Офісу президента заявив, що президент Зеленський знав про рішення Конституційного суду стосовно відміни е-декларування завчасно.