Богдан сумнівається, що Зеленський може розраховувати на другий термін

Ексглава ОП вважає, що Зеленський вже думає, як досидіти перший термін
Богдан сумнівається, що Зеленський може розраховувати на другий термін
Андрій Богдан Фото: Фейсбук
4 Листопада 2020, 11:57
читать на русском

Ексглава Офісу президента Андрій Богдан вважає, що президент Володимир Зеленський, попри те, що йому подобається керувати державою, наразі думає не про другий термін президентства.

Про це Богдан заявив в інтерв'ю "Українській правді".

Я не знаю, чия це ідея. Але який другий термін? Ти тільки злітаєш. Ти ще нічого не зробив. В тебе ще нічого не виходить. Який другий термін? Я не думаю, що зараз він думає про другий термін. Я думаю, що він вже думає, як досидіти перший. Кількість відкладених проблем: Конституційний суд – це відкладена проблема. Він її не вирішив, він сказав: "та потім!". От бах, на – їж! Верховна Рада – це відкладена проблема. Він її не вирішив, - заявив політик.

За його словами, Зеленський не вирішив і відклав на потім також вирішення проблем із поширенням коронавірусу, із війною на Донбасі та ін.

Читайте також

На запитання, що чекає Зеленського – майбутнє Ющенка чи Януковича, Богдан відповів, що йому "страшно", бо Зеленський "непогана людина, просто йому в якийсь момент стало подобатись бути президентом".

Нагадаємо, раніше ексглава Офісу президента заявив, що президент Зеленський знав про рішення Конституційного суду стосовно відміни е-декларування завчасно.

1