Бойовики обстріляли Харків з "Градів" - фото

У районі Кінного ринку ракета застрягла в асфальті
25 Лютого, 12:16 3897

Повітряну тривогу оголошено в Харкові. Російські окупанти обстріляли місто з "Градів".

Очевидці повідомляють, одна з ракет, випущених бойовиками, впала посеред вулиці у районі Кінного ринку (поблизу ринку Академія Нацгвардії) та застрягла в асфальті, не вибухнувши.

Ракета бойовиків РФ на вулиці Харкова Фото: https://t.me/bazabazon/9936

Також очевидці пишуть, що у Харкові падають нерозірвані снаряди. Їх ні в якому разі не можна чіпати, аби вони не здетонували. Потрібно дзвонити в поліцію та викликати саперів.

Ракета бойовиків РФ на вулиці Харкова Фото: https://t.me/suspilnekharkiv/7530

Також у Харкові мешканці знаходять радіомітки для коригування вогню. Їх потрібно знищувати.

Радіомітки для коригування вогню

Поблизу Харкова розбили російську систему "Град":

Мер міста Ігор Терехов повідомив, що громадський транспорт працює в обмеженому режимі, оскільки почалися обстріли. Він попросив громадян спуститися до метро, підвалів, бомбосховищ.

Заступниця Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан повідомила, що станом на ранок 25 лютого у міських медустановах всього перебуває 2360 осіб. Минулої доби до міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги надійшло 47 осіб, вісім з них - військові, решта - цивільні. Серед пацієнтів також перебувають дві дитини – дівчинка з Куп'янська та хлопчик із Чугуєва. Стан обох – тяжкий. Крім того, чотири особи надійшли до міської клінічної багатопрофільної лікарні №17. Серед них - двоє військових (один був переведений до шпиталю) та один поліцейський (йому надали амбулаторну допомогу).

Наразі всі лікарні міста працюють у посиленому режимі. Крім того, лікарі надають медичну допомогу на станціях метрополітену.

Нагадаємо, у п'ятницю, 25 лютого, російські окупанти продовжують наступальну операцію проти України на обраних напрямках із застосуванням високоточної зброї дальньої дії та оперативно-тактичної авіації.

Читайте також

Війна Росії проти України - бойовики скидають на Харків ракети