Бойовики на Донбасі обстріляли Новолуганське, де перебували нардепи, журналісти та глава МВС (відео)

Постраждалих внаслідок обстрілу немає
Головне
Бойовики на Донбасі обстріляли Новолуганське, де перебували нардепи, журналісти та глава МВС (відео)
Народні депутати зі “Слуги народу” в зоні ООС / Фото: t.me/ypaliychuk
19 Лютого 2022, 18:27
читать на русском

Народні депутати та журналісти потрапили під обстріл бойовиків під час поїздки на Донбас. Їх одразу евакуювали до укриття.

Про це повідомила прессекретар фракції "Слуга народу" Юлії Палійчук у Telegram.

На одній із позицій народні депутати та представники зарубіжних ЗМІ потрапили під обстріл і були евакуйовані в укриття, - написала Палійчук.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія зазначив, що депутати разом з іноземними журналістами їздили дивитись позиції українських військових. В наглядовому пункті в Новолуганському, який розташовувався далеко від території проживання мирного населення, почався обстріл. Укрились в бліндажі, іноземні журналісти були шоковані та переконались на власні очі, як бойовики порушують Мінські домовленості.

Прилітали снаряди 122 мм, які є заборонені Мінськими угодами. Було близько 10-12 снарядів. Після того, як вогонь припинився, депутати та журналісти переїхали в інше місце.

Депутат він СН Віталій Безгін наголосив, що постраждалих внаслідок обстрілу немає.

Щойно під жорсткий артобстріл російських терористів в районі Новолуганського потрапили наші колеги Давид Арахамія, Юрій Мисягін, Олександр Завітневич та журналісти міжнародних видань, що перебувають сьогодні на фронті. Усі цілі, - написав він.

Своєю чергою радник голови МВС Антон Геращенко у своєму Telegram-каналі написав, що під мінометний обстріл на позиції 30 Бригади також потрапив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, група народних депутатів, 25 іноземних журналістів.

У районі смт Новолуганського. Журналісти CNN, FOXnews, Washington post, New York Times, Voice of America могли на власні очі переконатися хто справді готується до наступу на мирну Україну, - зазначив Геращенко.

Фото: facebook.com/anton.gerashchenko.7

Нагадаємо, що у суботу, 19 лютого, в зону проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі прибули народні депутати з фракції "Слуга народу". Делегацію на фронт направив президент України Володимир Зеленський.

Читайте також