Будемо підтримувати й зірвемо горлянку: Зеленський про вихід збірної України до плей-оф ЧС-2022

Президент привітав українську збірну з футболу
17 Листопада, 09:08

Президент України Володимир Зеленський привітав українську збірну з футболу, яка 16 листопада перемогла команду Боснії та Герцеговини та забезпечила собі вихід у плей-оф кваліфікації Чемпіонату світу-2022.

Ці хлопці щойно перемогли і потрапили у плей-оф, де боротимуться за вихід на Чемпіонат світу – 2022. Цих хлопців ми будемо несамовито підтримувати й зірвемо горлянку, коли їм це вдасться. Чи може бути інакше? Вірю, що ні. Бо ці хлопці – збірна України з футболу, - написав Зеленський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, у вівторок, 16 листопада збірна України з футболу зіграла на виїзді із командою Боснії та Герцоговини та перемогла з рахунком 2:0. Таким чином, українська команда виборола собі участь у плей-оф кваліфікації Чемпіонату світу-2022.

Після жеребкування 26 листопада стане відомо, з ким збірна гратиме у стикових матчах, які відбудуться навесні. Після стикових матчів переможці фіналів кваліфікуватимуться на Чемпіонат світу.

Виконуючий обов'язки головного тренера збірної України Олександр Петраков після матчу заявив, що задоволений результатом.

Нагадаємо, у серпні 2021 року президент Української асоціації Футболу Андрій Павелко назвав ім'я виконувача обов'язків головного тренера Національної збірної України з футболу - ним став Олександр Петраков.

Читайте також