Час підлатати справи і стосунки: гороскоп на 17-23 червня для всіх знаків зодіаку

Тиждень буде одним з найсприятливіших у році для ремонту помешкань, генерального прибирання або ж профілактики і лікування хронічних захворювань
Час підлатати справи і стосунки: гороскоп на 17-23 червня для всіх знаків зодіаку
15 Червня 2024, 20:50
читать на русском

Наступний тиждень червня розпочнеться з напружених аспектів Меркурія та Нептуна, а також Венери та Нептуна. Гороскоп на тиждень підказує, що це нікому не принесе великих труднощів, але додасть протиріч тим, хто працює з інформацією або намагається знайти оптимальне рішення своїх нагальних проблем. Інтуїція скаже одне, а факти – зовсім інше, і домогтися результату буде вкрай складно. Риби, Терези і Телець можуть стати жертвами маніпуляцій через свою схильність до лестощів, а типові Стрільці ризикують отримати невдалі вкладення. Близнюки і Діва можуть робити неправильні висновки про своїх партнерів, неправильно тлумачити слова або дії, що може призвести до конфліктів або непорозумінь.

З’єднання Венери і Меркурія поліпшить тренди тижня, що зробить міжособистісне спілкування більш гармонійним, а романтичну сферу більшості представників Зодіаку позитивною і цікавою. Терези і Діва можуть проявляти підвищений інтерес до естетичного оформлення свого простору – як будинку, так і роботи, а Телець зосередиться на “світському” житті, охоче відвідуючи заходи, виставки і театри. Близнюки проявлять інтелектуальний інтерес до мистецтва, а Риби зможуть організувати деякі професійні процеси, які раніше не можна було структурувати.

Гармонійний секстиль Меркурія і Марса в середині тижня дасть Овнам і Скорпіонам можливість почати цікаві проекти, які зажадають багато зусиль і інтелектуальних витрат, але приведуть до блискучих результатів. Для Козерогів в цей період сприятливі невеликі відрядження, а також заняття спортом. Раки і Риби, зайняті в науковій сфері, можуть досягти вражаючих успіхів, а Риби зможуть налагодити відносини зі своїми партнерами, досягти довгострокових домовленостей. У Близнюків з’явиться можливість поліпшити свої кар’єрні позиції, а Діви з новими силами візьмуться за свої давні справи і зможуть довести їх до логічного завершення. Леви та Стрільці зможуть вирішити сексуальні чи емоційні проблеми, налагодити стосунки зі співробітниками на роботі, покращити здоров’я. Водолії відчують прилив сил і енергії, що направить їх на досягнення нових цілей. Терези зможуть позбутися коливань і нерішучості, проявити ініціативу в бізнесі і відносинах і навіть домогтися популярності в певних колах.

Повний місяць у Козерозі, який настане в ніч з п’ятниці на суботу, порушить питання, пов’язані з досягненням результатів, постановкою цілей та плануванням. Також це вдалий час для самоаналізу, виявлення негативних сценаріїв, які змушують багатьох людей бути невпевненими в собі і своїх силах, які мають слабку цілепокладання або не виявляють бажання досягти поставлених цілей. Для Раків можуть загостритися питання балансу між сім’єю і роботою, чого потрібно буде досягти заради подальшого успішного просування по кар’єрних сходах. Тельцям і Рибам рекомендується працювати зі своїми нав’язливими думками або страхами, а Козерогам варто більше часу приділяти сім’ї та дому. Близнюки, Терези і Водолій зможуть зрозуміти причини деяких своїх невдач, якщо приділять трохи часу аналізу своїх думок і дій за весь попередній місяць до повного місяця. Овен, Скорпіони і Леви отримають деякі інсайти, які змусять їх змінити коло спілкування в найближчому майбутньому.

Овен

Овнів чекає довгоочікуваний емоційний відпочинок після насиченого попереднього тижня. Планується продуктивна робота, яка не зажадає особливих зусиль, а також приємних контактів і спілкування. У певному сенсі Овен буде пожинати плоди витрачених раніше зусиль. Це також найкращим чином позначиться на фінансовому становищі. Особливу увагу варто приділити своєму самопочуттю, так як нові проекти, що маячать на горизонті, зажадають багато зусиль в самий найближчий час. Романтична сторона життя порадує самотніх представників знака новими знайомствами та цікавими шанувальниками, а перегляд дружніх стосунків та прихильностей призведе до відкриттів та зміни частини їхнього найближчого оточення.

Цього тижня покладайтеся тiльки на себе. Вашi думки i дiї будуть найправильнiшими, але краще не демонструвати це перед дiловими i особистими партнерами. До четверга закiнчуйте i упорядковуйте все, що необхiдно. Водночас ведiть переговори i готуйтеся до проєктiв та нововведень, якi на довгий час стануть осереддям ваших iнтересiв i об’єктом докладання сил. Вiдсуньте емоцiї на другий план i спробуйте не упустити свiй шанс.

Сприятливi днi – 22, 23; несприятливий – 20.

Телець

Тельців чекає цілком передбачуваний і цікавий період, коли тільки професійна сфера вимагатиме енергетичних витрат і зусиль, та й то, в деякі дні робочого тижня. Вони будуть проводити багато часу, відвідуючи заходи, зустрічаючись з друзями і близькими, насолоджуючись спілкуванням і візуальними враженнями.

Цей розслаблений стан може зіграти злий жарт з деякими представниками земного знака через зниження критичного мислення, а також підвищеної довірливості по відношенню до малознайомих людей. Деякі можуть потрапити в руки шахраїв або не зовсім порядних людей, які зачарували Тельців особистим шармом, лестощами і привабливими пропозиціями. На початку тижня ви можете почуватися трохи гірше, але це стосується лише тих, хто має хронічні проблеми з ендокринною системою або нирками.

Дiйте так, як вам велить почуття обов’язку. Не порушуйте закон i партнерськi домовленостi. Тодi ви одержите винагороду – чи в моральнiй або матерiальнiй формi, але головне – у вашому життi будуть вiдновленi спокiй i гармонiя. З п’ятницi починається новий етап, i спробуйте до того часу створити поле для розширення своєї активностi. У коханнi альтернативнi можливостi можуть закрутити вам голову. Не поспiшайте нiкому нiчого обiцяти.

Сприятливi днi – 17, 20; несприятливий – 22.

Близнюки

Близнюкам рекомендується бути обережними в першій половині тижня при встановленні нових контактів і знайомств, особливо якщо вони пов’язані з професійною діяльністю або романтичною сферою. Деякі ризикують потрапити в тенета обману, що може призвести до матеріальних втрат. Друга половина тижня, до речі, обіцяє бути більш сприятливою. Багато хто буде блищати на заходах, демонструючи розум, почуття гумору і відмінний смак. Якщо робота пов’язана з мистецтвом і предметами розкоші, то вірогідні вигідні угоди, які дозволять розширити сферу свого впливу. Кар’єрні питання також можуть бути сприятливо вирішені в другій половині тижня. Здоров’я буде стабільним, але це не виключає необхідності профілактики хронічних захворювань.

Намагайтеся нiчого не пропустити цього тижня з того, що може виявитися корисним або цiкавим. Посилюється конкуренцiя, i вам доведеться оцiнити здiбностi i сили того, хто знаходиться з iншого боку барикад. Намагайтеся до п’ятницi розiбратися з конфлiктними ситуацiями i дiйти визначеностi – на яку спiвпрацю ви можете розраховувати найближчим часом. У вихiднi пожертвуйте вiдпочинком, якщо є чим зайнятися. Цi два днi будуть визначальними на мiсяць уперед.

Сприятливi днi – 18, 23; несприятливий – 19.

Рак

Ракам доведеться розриватися між роботою та домом. Професійні справи зажадають багато сил і часу, а сім’я почне ображатися і пред’являти претензії через неуважність і затримки на роботі. Ближче до повного місяця тривожність може посилюватися, як правило, через несвідомих страхів і незрозумілих переживань. Тут доречною рекомендацією буде візит до психолога або психотерапевта, оскільки саме фахівець може допомогти розібратися в причинах дискомфортного емоційного стану і знайти способи нейтралізації негативу. Фінансова ситуація, швидше за все, буде стабільною, і незначні затримки з надходженнями не матимуть значного впливу на загальну ситуацію. У плані здоров’я упор слід робити на профілактику.

Якщо ви планували ремонт в будинку, то цей тиждень один з найоптимальнiших у роцi для такої мети. Якщо такi грандiознi змiни не входять у вашi плани, то можна обмежитися генеральним прибиранням або косметичним ремонтом. З п’ятницi ви можете вiдчути потребу почати якусь нову тему. Не гальмуйте свої прагнення, навiть якщо для цього доведеться пожертвувати почуттям обов’язку перед близькими.

Сприятливий день – 22; несприятливий – 17.

Лев

Леви будуть поглинуті проблемами відносин і власним здоров’ям. Багато хто зможе оптимізувати спілкування з колегами по роботі, з’ясувати і вирішити непорозуміння з деякими друзями і знайомими. Відносини з родичами також покращаться, завдяки старанням самих Левів. Інвестиції в охорону здоров’я також будуть дуже ефективними. Рекомендуються діагностичні процедури, обстеження, а також оптимізація способу життя в бік більш здорового та активного способу життя. Романтична сфера принесе багато приємних моментів тим, хто зайнятий пошуком своєї другої половинки – можливі надихаючі зустрічі і знайомства, інтенсивне спілкування, листування, побачення. Фінансова сфера може трохи похитнутися під час повного місяця через ірраціональні витрати під впливом миттєвих емоцій.

Можливо, цього тижня виснажиться запас терпiння вiдносно тих, хто користується плодами ваших праць, увагою i прихильнiстю. Якщо немає очiкуваного енергетичного або матерiального взаємообмiну, то продовжувати вiдносини в тому ж дусi немає сенсу. З п’ятницi ваш ентузiазм отримає хороше пiдживлення. Слушнi перспективи можуть вiдкритися у когось з ваших близьких.

Сприятливий день – 21; несприятливий – 22.

Діва

Для Дів тиждень розпочнеться з непорозумінь. Під прицілом опиняться відносини з партнерами – як в ділі, так і на романтичній стороні життя. Хорошим варіантом буде з’ясування ситуацій по гарячих слідах, але не у всіх випадках вдасться реалізувати такий сценарій. Багато хто буде схильний до переживань, ілюзій і приписування неіснуючих думок або мотивів своїм партнерам. До середини тижня ситуація обіцяє прояснитися, Діви заспокояться і знайдуть застосування своїм здібностям, покращуючи простір навколо себе. Особливих проблем зі здоров’ям не викличе, а ось метеозалежні представники цього земного знака можуть почуватися гірше на вихідних.

Ви можете утiлити деякi зi своїх iдеалiв. Головне – визначитися з прiоритетами i неспiшно просуватися у вибраному напрямi. Обстановка в оточеннi буде напруженою, але такi ситуацiї часто йдуть на користь справi i приваблюють нових учасникiв подiй, зв’язки i перспективи. Якщо були плани пiдвищити квалiфiкацiю, взяти участь у роботi семiнарiв або тренiнгiв, то для цього теж слушний час. Перегляньте список своїх бажань – i дiйте.

Сприятливі дні – 21, 23; несприятливий – 17.

Терези

Терези зможуть досягти значних успіхів у вирішенні тих проблем, які довгий час відкладалися через коливання. Багато хто нарешті зможе приймати важливі рішення, а потім так само активно братися за їх реалізацію. Фінансове становище отримає всі можливості для поліпшення під час з’єднання Венери і Меркурія. Тут будуть окреслені позитивні тенденції серед тих, хто займається комерційною сферою, комунікаціями, наукою і мистецтвом, а також сферою послуг. Самопочуття може коливатися протягом тижня, слідуючи емоційному стану, але у вихідні обіцяють бути чудовими. Аналіз деяких життєвих невдач допоможе багатьом Терезам у майбутньому змінити своє ставлення та способи дій у подібних ситуаціях на більш ефективні та сприятливі для себе.

Бажання зробити свiй свiт комфортнiшим i красивiшим вимагатиме додаткових витрат. Цей час iдеально пiдходить для ремонту, переїзду або реконструкцiї житлового простору. Може з’явитися i бажання розплутати суперечностi в особистих стосунках. Потягнувши за одну ниточку, ви можете вiдкрити для себе деякi таємницi, якi ранiше вважали за краще залишати нерозгаданими. Тепер ви готовi дiяти смiливiше.

Сприятливi днi – 22, 23; несприятливих немає.

Скорпіон

Скорпіонам доведеться посилено працювати над якимись новими проектами, цікавими і прибутковими. Представники знака будуть сповнені енергії та сил, що спричинить за собою зміну життєвого простору навколо них. Також частково може змінитися найближче оточення, в якому з’являться цікаві, інтелектуально розвинені і винахідливі особистості. Романтична сфера порадує яскравими емоціями, подарунками та знаками уваги. Здоров’я буде стабільним більшу частину тижня, а погіршення самопочуття можливе лише через втому. Фінансова сфера покращиться після 18 червня, а для багатьох – суттєво.

Посилюється конкуренцiя. Намагайтеся не нажити собi ворогiв, коректуйте свою лiнiю поведiнки. Шукайте джерело проблем передусім у собi. Одночасно це i хороша можливiсть усе обговорити, знайти спiльнi з партнерами цiлi i налагодити конструктивну спiвпрацю. З п’ятницi змiняться правила гри, i ви вiдчуєте себе упевненiше. До того ж в особистому життi зможете насолодитися теплими обiймами, про якi давно мрiяли.

Сприятливi днi – 19, 21; несприятливий – 17.

Стрілець

На Стрільців чекає активний тиждень, насичений зустрічами, спілкуванням, новими враженнями та потоками інформації. Багато хто зможе поправити своє здоров’я, зайнявшись інтенсивним лікуванням злегка запущених захворювань. Романтична сфера отримає новий позитивний імпульс у другій половині тижня, тут ймовірні побачення, приємні враження та подарунки від шанувальників. Фінансовий сектор буде дещо нестабільним через інтенсивні витрати, але до критичного стану не дійде. Ті, хто працює у сфері фінансів, інвестицій чи торгівлі, можуть досягти значних успіхів у другій половині тижня, а в першій половині тижня активність варто скоротити до мінімуму.

Вашi творчi здiбностi зараз на висотi. Можна спробувати себе в новiй ролi, змiнити щось в iмiджi або поекспериментувати на ниві особистих захоплень. Робочий час бажано присвятити наведенню ладу в справах i пiдготовцi умов для початку нової теми, яка буде пов’язана з новим партнерством. Можливо, з цiєї причини у вихiднi ви захочете об’єднати дiловi та особистi плани.

Сприятливi днi – 18, 20; несприятливий – 23.

Козеріг

Козероги сприятливі для поїздок і відряджень з робочою метою. Козероги зможуть багато чого досягти в поточних професійних справах, а також побачити перспективи на найближче майбутнє. Багато Козерогів також можуть отримувати пропозиції про зміну роботи під час своїх переїздів, і до цих пропозицій слід ставитися обережно.

Здоров’я Козерогів може трохи погіршитися під час повного місяця, а більш спокійний спосіб життя, вживання легкої їжі і чистої води в достатній кількості допоможуть нейтралізувати негативні прояви. З фінансами представників цього земного знака все буде гаразд, і при розумних заощадженнях Козероги зможуть витратити значні суми на те, про що давно.

Цей тиждень принесе вам випробування, якi потрiбно прийняти спокiйно i направити зусилля на збереження стабiльної обстановки на роботi та вдома. Придiлiть бiльше уваги дiтям, їхнiм проблемам i проханням. Можливо, ваша пiдтримка зараз потрiбна i коханiй людинi. З п’ятницi можна братися за реалiзацiю проєкту, який виявить вашi креативнi i лiдерськi якостi.

Сприятливий день – 17; несприятливий – 21.

Водолій

Для Водоліїв тиждень буде продуктивним як на роботі, так і вдома. Вони не тільки встигнуть багато чого, а й зможуть розпочати нові та перспективні проекти. Багато хто отримає хороший емоційний заряд від близьких друзів, які не тільки нададуть допомогу і підтримку, а й знайдуть додаткову мотивацію для досягнення поставлених цілей. Фінансове становище буде досить стабільним, а можливості для збільшення доходу можуть з’явитися вже в другій половині тижня. Романтична сфера буде активною для тих, хто знаходиться на старті серйозних стосунків – тут можливі позитивні зміни. Сімейні представники цього знака також отримають масу позитивних емоцій від спілкування зі своїми близькими.

Не пiддайтеся спокусам, якщо вiдчуваєте, що це може похитнути основи вашого життя. У сiм’ї назрiває ситуацiя, яка вимагатиме терплячого спiльного розбору обставин. Ближче до вихiдних плануйте зайнятися новим серйозним проєктом. До того ж тепер у вас додасться домашнiх обов’язкiв.

Сприятливий день – 22; несприятливих немає.

Риби

Рибам доведеться оптимізувати ті робочі процеси, які перебували в хаотичному стані і приносили проблеми. До речі, в цій організаційній боротьбі переможе більшість, що найкращим чином позначиться на подальшій діяльності. Ваше самопочуття може трохи погіршитися ближче до вихідних, а правильний відпочинок, в самому банальному сенсі – багато сну, смачна їжа і свіже повітря, допоможе відновити здоров’я. Фінансове становище буде стабільним, а запланований на кінець тижня шопінг обіцяє бути приємним і корисним. Змінювати імідж в цей проміжок часу не рекомендується, але можна відвідати косметолога, перукаря, масажиста та інше.

Поряд з вами, серед близьких або колег, можуть раз у раз виникати розбiжностi. Головне – розiбратися в сутi того, що вiдбувається, i вийти на новий рiвень розумiння i спiвпрацi. Реконструкцiї, якi ви запланували у себе в будинку, можуть вимагати значних сил i коштiв. Якщо вiдчуваєте, що самi не справляєтеся, запросiть фахiвцiв.

Сприятливi днi – 18, 23; несприятливий – 22.

Читайте також