Дощі, мороз та мокрий сніг: синоптики розповіли про погоду до кінця тижня 

В окремих областях України похолодає до мінус 10 градусів
15 Листопада, 06:01 1570

Дощі зі снігом та морозами насуваються на Україну.

Як повідомляє Український гідрометцентр, у понеділок, 15 листопада у більшості областей буде сонячно з проясненнями. Температура повітря на Заході становитиме від 5 до 10 градусів тепла вдень. У центральних вдень повітря прогріється до 3-6 градусів, на Сході - до 4-5, а на Півдні до 8-10 градусів. У північних областях вдень стовпчики термометрів підійматимуться до 5 градусів.

Погода на 15.11

У вівторок, 16 листопада, вже почне холоднішати. Вночі температура повітря опускатиметься до мінус шести градусів - у східних областях, до мінус п'яти  - у центральних, до мінус чотирьох - у південних, і до мінус семи - у північних.

Денні градуси також знизяться. Найтепліше буде на Заході - тут повітря прогріється до 9 градусів, у Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській областях вдень очікується до 4 градусів тепла. На Сході України вдень до 1-4 градусів тепла. У південних областях - до 3-5 градусів.

Погода на 16.11

17 листопада, у середу, скрізь буде сонячна погода. У східних областях вночі похолоднішає до мінус 10. До мінус 7-9 градусів очікується в Запорізькій та Дніпропетровській областях На Заході України вночі синоптики прогнозують до мінус шести градусів, на Півночі - до мінус семи. До мінус шести похолоднішає й у Києві та області, та у південних областях.

Денна температура повітря у західних областях становитиме 3-9 з позначкою плюс, у південних - до 6 градусів, на Півночі - до +2, на Сході до плюс 4 градусів. У центральних областях вдень потепліє до 4 градусів.

Погода на 17.11

У четвер, 18 листопада, у більшості областей очікується сонячна погода, дощі можливі у західних областях. Нічна температура повітря опуститься до мінус 5-7 градусів. Вдень у західних областях очікується до 5-6 градусів тепла, у північних областях - до 1-3, в центральних - до 4, у східних - до 2-4, а у південних - до 4-9 градусів тепла.

Погода на 18.11

У п'ятницю, 19 листопада, дощі прогнозуються по всій території України. Цього ж дня очікується сніг - він випаде у Чернігівській, Сумській, Полтавській та Київській областях.

Вночі температура повітря становитиме:

  • у західних областях плюс 1-4 градуси;
  • у східних - мінус 1, мінус 3 градуси;
  • у північних - до мінус 1;
  • у південних - плюс 1-4 градуси;
  • у центральних - 0-2.

Вдень у більшості областей температура повітря не перевищить 4-х градусів тепла. На Заході вдень до плюс 7, на Півночі - до +3, на Сході - до плюс 4, у центрі - до плюс 4, на Півдні - до 9 градусів тепла.

Погода на 19.11

Нагадаємо, синоптикиня Тетяна Негадайлова спрогнозувала, що цьогорічний листопад буде теплішим за норму, однак наприкінці місяця українці можуть очікувати справжню зимову погоду.

Читайте також