Похолодання та перший сніг: синоптики розповіли про погоду наступного тижня

Снігу слід очікувати вже в понеділок мешканцям східних областей
Похолодання та перший сніг: синоптики розповіли про погоду наступного тижня
Погода, мороз Фото: УНІАН
14 Листопада 2021, 08:21
читать на русском

В Україні 14 листопада, очікується ясна погода без опадів, а з понеділка, 15 листопада, температура повітря різко знизиться.

Про це повідомив сайт Sinoptik.ua.

У неділю, 14 листопада, почнеться поступове похолодання. Стовпчики термометрів опустяться на 2-3 градуси в усіх областях України.

Вдень найхолодніше буде на Харківщині та Луганщині, у Сумській і Чернігівській областях - не вище 2–5°. Найтепліше буде на півдні і заході. Так, в Одеській, Херсонській та Миколаївській областях повітря прогріється до 8-10°, на Львівщині та Закарпатті - до 6-7°. На решті території України середня температура становитиме лише 4-6°.

З понеділка, 15 листопада, в Україну прийде похолодання. Перші денні заморозки до -1° та сильний вітер до 12 м/с очікуються у Чернігівській, Сумській, Житомирській, Вінницькій, Черкаській, Луганській, Харківській та Полтавській областях. Незначні опади, але без морозів буде у Донецькій, Дніпропетровській та Запорізькій областях, у Києві та Чернівцях, а також на заході країни. На Закарпатті та півдні осіннє тепло затримається - погода у понеділок в цих регіонах буде ясною, стовпчик термометра підніметься до 5-7°.

Крім того, синоптики прогнозують 15 листопада перший сніг вдень на сході України.

Нагадаємо, синоптикиня Тетяна Негадайлова спрогнозувала, що цьогорічний листопад буде теплішим за норму, однак наприкінці місяця українці можуть очікувати справжню зимову погоду.

Читайте також

1