Дружина ексглави Черкаської ОВА коміка Скічка розповіла, чим зараз займається її чоловік

Єлизавета Юрушева також зізналася, де навчається її старший син від попереднього шлюбу
3 Квітня, 18:48

Українська бізнесвумен, дружина ексочільника Черкаської ОДА Олександра Скічка – Єлизавета Юрушева – поділилася подробицями їхнього професійного та особистого життя.

Так, за словами Юрушевої, вона з трьома дітьми проживає в Італії та започатковує власний бренд одягу. Тим часом Олександр Скічко після відходу від політики повністю змінив рід діяльності і розвиває бізнес на території України. Також його дружина не стала приховувати, що коханий часто навідується до них, адже є багатодітним й може перетинати кордон України:

"Саша зараз живе на дві країни, тому звичайно це важко. Він займається зараз бізнесом в Україні і час від часу приїжджає до нас. У нас обох сталася зміна діяльності, професії, тому зараз насправді в нас дуже "веселий" особистий період. Але і він, і я, зараз фокусуємося на нашій діяльності, все спрямоване туди – він розвиває бізнес, а я намагаюся зробити щось нове і підтримувати те, що вже є. Тому зараз поки так", - зізналася Єлизавета Юрушева у себе в фотоблогу.

Окрім того, бізнесвумен поділилася, чим займається її старший син Даня від попереднього шлюбу. Зокрема, Єлизавета зазначила, що він теж проживає з ними в Італії, ходить до місцевої школи та добре вивчив італійську мову.

"Він навчається в школі в Мілані і скоро в нього починаються важливі екзамени – одним словом, Даня зараз багато навчається і на відміну від мене вже добре знає італійську!", - розповіла Юрушева.

Читайте також