Дружина ексглави Черкаської ОВА коміка Скічка розповіла, чим зараз займається її чоловік

Єлизавета Юрушева також зізналася, де навчається її старший син від попереднього шлюбу
Дружина ексглави Черкаської ОВА коміка Скічка розповіла, чим зараз займається її чоловік
3 Квітня 2024, 18:48
читать на русском

Українська бізнесвумен, дружина ексочільника Черкаської ОДА Олександра Скічка – Єлизавета Юрушева – поділилася подробицями їхнього професійного та особистого життя.

Так, за словами Юрушевої, вона з трьома дітьми проживає в Італії та започатковує власний бренд одягу. Тим часом Олександр Скічко після відходу від політики повністю змінив рід діяльності і розвиває бізнес на території України. Також його дружина не стала приховувати, що коханий часто навідується до них, адже є багатодітним й може перетинати кордон України:

"Саша зараз живе на дві країни, тому звичайно це важко. Він займається зараз бізнесом в Україні і час від часу приїжджає до нас. У нас обох сталася зміна діяльності, професії, тому зараз насправді в нас дуже "веселий" особистий період. Але і він, і я, зараз фокусуємося на нашій діяльності, все спрямоване туди – він розвиває бізнес, а я намагаюся зробити щось нове і підтримувати те, що вже є. Тому зараз поки так", - зізналася Єлизавета Юрушева у себе в фотоблогу.

Окрім того, бізнесвумен поділилася, чим займається її старший син Даня від попереднього шлюбу. Зокрема, Єлизавета зазначила, що він теж проживає з ними в Італії, ходить до місцевої школи та добре вивчив італійську мову.

"Він навчається в школі в Мілані і скоро в нього починаються важливі екзамени – одним словом, Даня зараз багато навчається і на відміну від мене вже добре знає італійську!", - розповіла Юрушева.

Читайте також