Ексголова Черкаської ОВА Скічко регулярно їздить до Італії

Скічко є батьком трьох дітей, тож без проблем перетинає кордон
Ексголова Черкаської ОВА Скічко регулярно їздить до Італії
Олександр Скічко та Єлизавета Юрушева
15 Червня 2023, 15:50
читать на русском

Дружина українського шоумена Олександра Скічка Єлизавета Юрушева часто публікує спільні фотографії з чоловіком і дітьми з Мілана, де вони живуть з початку повномасштабного російського вторгнення. Тому шанувальників цікавить питання, як Олександру вдалося виїхати за кордон під час війни. Але, як виявилося, Скічко лише іноді приїжджає в Мілан, щоб побачитися з рідними. З кінцями він туди ще не перебрався.

Про це розповіла дружина ексчиновника та нардепа від "Слуги народу" Єлизавета Юрушева на своїй сторінці в Instagram.

Юрушева написала, що Скічко цілком законно може перетинати кордон, адже є батьком трьох дітей. У шлюбі з Юрушевою у нього народилися дві дочки - Наталя і Анна. Також вони разом виховують сина Єлизавети від першого шлюбу - Даніеля.

Крім того, відомо, що в Мілані Юрушева вирішила змінити професію. Вона пішла вчитися на дизайнера.

Нагадаємо, 29 січня 2021 року народного депутата від фракції "Слуга народу", коміка і шоумена Олександра Скічка призначили на посаду голови Черкаської обласної державної адміністрації. Це призначення викликало неоднозначну реакцію, оскільки молодий артист не мав жодного досвіду управлінської діяльності та роботи на державній службі. Однією з причин такого призначення вважають те, що тестем Скічка є олігарх Леонід Юрушев. У січні 2022 року Скічко звільнився з посади та пішов у сімейний бізнес.

Читайте також