Дружина заступника голови Держпродспоживслужби України Андрія Крейтора веде розкішне життя, коли чоловік офіційно не декларує доходів

Катерина Крейтор виховує двох дітей, багато подорожує та навчається на психолога
Дружина заступника голови Держпродспоживслужби України Андрія Крейтора веде розкішне життя, коли чоловік офіційно не декларує доходів
Андрій Крейтор і Катерина Крейтор
21 Червня 2024, 14:52
читать на русском

Дружина заступника голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Андрія Крейтора веде розкішне життя у той час, як чоловік-посадовець ховає своє майно з декларації.

Про це повідомляє Telegram-канал Міжнародного детективного агентства ABSOLUTION.

Дружина посадовця - Катерина Крейтор (дівоче прізвище Кущієнко) офіційно не декларує доходів. Вона виховує двох дітей, веде блог в Інстаграм на 2 тисячі підписників та канал з психології у Telegram на 12 підписників.

Крейтор офіційно вказав, що мешкає у квартири батька дружини, що в Києві. Проте реальність відрізняється від цієї офіційності. За фотографіями та геолокаціями Катерини Крейтор видно, що вона мешкала в Ірпені Київської області. У батьків Крейтора там є майно, але його він не декларує.

Катерина Крейтор протягом кількох років показувала в Інстаграм фото, де вона сидить за кермом одного і того ж самого автомобіля. Звісно, його немає у декларації Андрія Крейтора. Посадовець вказав, що не володіє транспортними засобами і не користується.

Також він не задекларував автомобіль дружини. Ймовірно, йдеться про Mazda 6 (2018), яку імпортували з-за кордону та оформили на родичів посадовця.

Дуже цікавими виявилися поїздки Катерини та її чоловіка. До знайомства з Андрієм жінка у травні 2014 року їздила до російського Санкт-Петербургу, тобто вже після окупації Криму та після початку бойових дій на Донбасі.

Після початку подружнього життя Катерина починає публікувати значно більше фото з відпочинку, куди їздить зі своїм чоловіком.

Влітку 2017 та взимку 2017/2018 року родина Крейторів їде до турецького Кемеру та египетського Шарм-еш-Шейху (Шарм-ель-Шейх) в готель Siva Sharm Resort & Spa.

Восени 2018 року вони понад місяць відпочивають на Криті в готелі Greece Mitsis Rinela Beach Resort, а в грудні летять до Будапешту та Відня.

У травні 2019 родина відпочиває в 5-зірковому Rixos Premium Dubai JBR в ОАЕ.

В серпні 2020 року – в турецькій Анталії, у вересні – у Чорногорії. Грудень та новорічні свята родина Крейтора проводить на Шрі-Ланці в Taj Bentota Resort & Spa.

У травні 2021 родина знову летить на відпочинок  в турецьку Анталію, де зупиняються в 5-зірковому Dobedan Exclusive Hotel Belek. Грудень та січень 2022 вони проводять на острові Пхукет в Таїланді.

Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну поїздки родини на деякий час зупинилися, але вже в серпні 2022 року Катерина Крейтор показала фото з Амстердаму та Дюссельдорфу.

У серпні 2023 року жінка з дітьми знову летить до Туреччини, де відпочиваєв 5-зірковому Voyage Belek Golf And Spa. Після цього восени домогосподарка Крейтор відвідує Кельн та Париж.

У березні 2024 року жінка публікує фотографії з Шарм-еш-Шейху (Шарм-ель-Шейх), а у квітні – знов з Парижу. Цікаво, що всі ці поїздки та витрати на них відсутні в деклараціях пана Крейтора, що є недостовірним декларуванням.

Катерина Крейтор веде розкішне життя, коли у посадовця майже порожня декларація. Все можна побачити в її Instagram.

Читайте також