Екссекретар РНБО просив Олену Зеленську змусити чоловіка готуватися до зустрічей

Данилюк розповів, як Зеленський не хотів розбиратися із документами
19 Липня, 12:52 303

Колишній секретар Ради нацбезпеки та оборони Олександр Данилюк розповів ведучій програми "Світське життя з Катериною Осадчою" про те, як просив дружину президента Олену Зеленську змушувати чоловіка готуватися до міжнародних зустрічей.

Данилюк пригадав, як організував зустріч тоді ще кандидата у президенти Зеленського з президентом Франції Еммануелем Макроном (зустріч відбулася 12 квітня 2019 року, за кілька днів до другого туру виборів президента).

Бували випадки, коли я надавав документи, а він не хотів готуватися. Казав: "я пішов", і йшов. Я тоді телефонував дружині Зеленського в номер і казав: "Олено, щось здається, Володимир не найкращим чином підготувався до зустрічі з президентом Франції". Через деякий час у мій номер заходить Зеленський, каже: "Добре, давай мені папку", - розповів екссекретар РНБО.

Нагадаємо, 12 квітня 2019 року тоді ще кандидат у президенти Володимир Зеленський разом з Олександром Данилюком, Русланом Рябошапкою і керівником виборчого штабу Зеленського Іваном Бакановим відвідали Францію.

Олександр Данилюк, Руслан Рябошапка, Володимир Зеленський та Іван Баканов (facebook.com/o.danyliuk)

Тоді французький президент приймав Зеленського у Єлисейському палаці в Парижі.

Читайте також