Екссекретар РНБО просив Олену Зеленську змусити чоловіка готуватися до зустрічей

Данилюк розповів, як Зеленський не хотів розбиратися із документами
Екссекретар РНБО просив Олену Зеленську змусити чоловіка готуватися до зустрічей
Володимир та Олена Зеленські Фото: Офіс президента
19 Липня 2021, 12:52
читать на русском

Колишній секретар Ради нацбезпеки та оборони Олександр Данилюк розповів ведучій програми "Світське життя з Катериною Осадчою" про те, як просив дружину президента Олену Зеленську змушувати чоловіка готуватися до міжнародних зустрічей.

Данилюк пригадав, як організував зустріч тоді ще кандидата у президенти Зеленського з президентом Франції Еммануелем Макроном (зустріч відбулася 12 квітня 2019 року, за кілька днів до другого туру виборів президента).

Бували випадки, коли я надавав документи, а він не хотів готуватися. Казав: "я пішов", і йшов. Я тоді телефонував дружині Зеленського в номер і казав: "Олено, щось здається, Володимир не найкращим чином підготувався до зустрічі з президентом Франції". Через деякий час у мій номер заходить Зеленський, каже: "Добре, давай мені папку", - розповів екссекретар РНБО.

Нагадаємо, 12 квітня 2019 року тоді ще кандидат у президенти Володимир Зеленський разом з Олександром Данилюком, Русланом Рябошапкою і керівником виборчого штабу Зеленського Іваном Бакановим відвідали Францію.

Олександр Данилюк, Руслан Рябошапка, Володимир Зеленський та Іван Баканов (facebook.com/o.danyliuk)

Тоді французький президент приймав Зеленського у Єлисейському палаці в Парижі.

Читайте також