Електронний кабінет вступника: як зареєструватись та коли подавати документи

З 1 липня всі абітурієнти зможуть зареєструвати свої електронні кабінети
Електронний кабінет вступника: як зареєструватись та коли подавати документи
6 Червня 2024, 12:44
читать на русском

Заступник міністра освіти та науки Андрій Вітренко надав інструкцію щодо реєстрації електронних кабінетів абітурієнтів та подання документів для вступу.

За його словами, з 1 липня всі абітурієнти зможуть зареєструвати свої електронні кабінети для вступу у бажаний університет.

Прийом заяв та документів розпочнеться 19 липня і триватиме до 31 липня. Для тих, хто планує вступати на творчі спеціальності, у разі вступу на бюджетний та контрактний режими, прийом заяв відбудеться з 3 липня до 10 липня та з 3 липня до 25 липня відповідно.

Реєстрація особистого електронного кабінету вступника відбувається на порталі Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО). Під час реєстрації потрібно буде вказати адресу особистої електронної пошти, серію та номер документа про раніше здобуту освіту, а також номер, PIN-код та рік отримання сертифіката ЗНО або НМТ.

Також потрібно буде вказати реквізити документів, що підтверджують підстави для спеціальних умов участі у вступній кампанії.

Електронні кабінети вступників будуть доступні з 25 червня до 31 жовтня 2024 року.

Вступна кампанія 2024

Нагадаємо, що уже третій рік підряд замість Зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) в Україні проводитимуть Національний мультипредметний тест (НМТ). Це онлайн-тестування з чотирма блоками різних предметів, яке складають в один день.

Читайте також

1