Гауляйтер Маріуполя втік з міста після після "замаху" - радник мера

Іващенко опинився в одній з лікарень поза Маріуполем
25 Серпня, 20:01

Після "замаху" на маріупольського гауляйтера Костянтина Іващенка, він та його донька втекли з міста.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

За його словами, Іващенко опинився в одній з лікарень поза Маріуполем.

Саме тому його не було на "урочистому святкуванні російської ганчірки, - додає радник мера.

Андрющенко додав, що на доньку Іващенка, яка теж виїхала з міста, вчинили напад.

Більш того, його донька в суботу терміново виїхала в Москву, подалі від небезпечного Маріуполя. Однак, в неділю Москві на неї здійснили фізичний напад з погрозами. Все це складається в дуже цікаву картину павуків в банці, - написав він.

Джерела радника мера Маріуполя вказують на конфлікт між Іващенком та його російськими кураторами Сабліним та Івановим. Імовірно, фейковий замах здійснили з метою дискредитувати когось із них.

Сам Іващенко встановив дружні відносини з Пушиліним останнім часом та відверто вирішив вискочити з однієї руки ФСБ до іншої – з донецьким слідом. Звісно, це змусило Іванова реагувати погрозами. І тут стається "замах", який більш схожий на виставу з петардою. Навіть не кажуть про "український слід". Саму справу по замаху веде не слідчий комітет Росії (як зазвичай) та навіть не МГБ, а поліція окупантів, – написав Андрющенко.

Крім цього, "поліція" окупантів намагається сфальсифікувати справу про замах, звинувативши у ньому Іванова, щоб надалі "прибрати" самого Іванова з маріупольської карти впливу.

З іншого боку, саме через це Іванов переказав привіт Іващенко через доньку в Москві. Що буде далі – спостерігаємо. Але це трилер набирає обертів і перестає бути томним. У підсумку когось не дорахуємо. За кращим варіантом – обох, підсумував Андрющенко.

Нагадаємо, що російські окупанти готуються до судилища над захисниками "Азовсталі". Проте наразі дата початку залишається невідомою.

Читайте також